Haberler

Kahramanmaraş'ın Ekinözü İlçe Kaymakamı Mesut Coşkun evinde ölü bulundu

Güncelleme:

Kahramanmaraş'ın Ekinözü İlçe Kaymakamı Mesut Coşkun evinde silahla kafasından vurulmuş halde bulundu. Polis ekipleri, 31 yaşındaki Coşkun'un nasıl öldüğünü belirlemek için inceleme başlattı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Coşkun'un ölümüne ilişkin yaptığı açıklamada "Konuyla ilgili adli tahkikat başlatılmıştır. Hayatını kaybeden Kaymakamımıza Allah'tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına sabırlar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Kahramanmaraş'ın Ekinözü İlçe Kaymakamı Mesut Coşkun, evinde silahla vurulmuş halde ölü bulundu. Polis, olayın nasıl gerçekleştiğini araştırıyor.

ŞOFÖRÜ KONUTUNA GİTTİ ANCAK ULAŞAMADI

Edinilen bilgiye göre olay, Ekinözü ilçesinde meydana geldi. İddiaya göre Ekinözü İlçe Kaymakamı Mesut Coşkun'un (31) şoförü sabah kaymakamı makama götürmek için konuta gitti ancak Coşkun'a ulaşamadı. Bunun üzerine şoför, polise ve sağlık ekiplerine haber verdi.

Kahramanmaraş'ın Ekinözü İlçe Kaymakamı Mesut Coşkun evinde ölü bulundu

SİLAHLA KAFASINDAN VURULMUŞ HALDE BULUNDU

Polis, kaymakamın konutuna girdiğinde Coşkun'u silahla kafasından vurulmuş halde buldu. Sağlık ekipleri kontrol ettiğinde Coşkun'un hayatını kaybettiğini belirledi. Coşkun'un cenazesi otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Polis, kaymakamın nasıl öldüğünü belirlemek için inceleme başlattı.

GERİYE DASKIRI'DAKİ GÖRÜNTÜLERİ KALDI

Kaymakamın bekar ve Kırıkkaleli olduğu öğrenildi. Kaymakam'dan geriye ise bir önceki görev yaptığı Afyonkarahisar'ın Daskırı ilçesinde çekilen görüntüleri kaldı.

'ADLİ TAHKİKAT BAŞLATILDI'

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya da, Mesut Coşkun'un lojmanda ölü bulunmasına ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi; "Bugün Ekinözü Kaymakamımız Mesut Coşkun maalesef evinde hayatını kaybetmiştir. Konuyla ilgili adli tahkikat başlatılmıştır. Hayatını kaybeden Kaymakamımıza Allah'tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına sabırlar diliyorum."

Kahramanmaraş'ın Ekinözü İlçe Kaymakamı Mesut Coşkun evinde ölü bulundu

VALİLİKTEN AÇIKLAMA

Olaya ilişkin bir açıklama da Kahramanmaraş Valiliği'nden geldi. Açıklamada, "Bugün saat 09.30 sıralarında Ekinözü Kaymakamımız Mesut Coşkun'un evinde hayatını kaybettiği tespit edilmiştir. Olayla ilgili geniş çaplı adli tahkikat başlatılmıştır. Hayatını kaybeden Kaymakamımıza Allah'tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına sabırlar diliyoruz." denildi.

Kahramanmaraş'ın Ekinözü İlçe Kaymakamı Mesut Coşkun evinde ölü bulundu

MESUT COŞKUN KİMDİR?

1993 yılında Kırıkkale'nin Balışeyh ilçesinde doğan Mesut Coşkun, Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü'nden 2016 yılında mezun oldu. 2018 yılında İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan Kaymakam Adaylığı sınavını kazanan Coşkun, sırasıyla Kastamonu İhsangazi ve Artvin Kemalpaşa Kaymakamı olarak görev yaptı. 23 Ağustos 2023 tarihli 2023/388 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararı ile Kahramanmaraş Ekinözü Kaymakamı olarak atanan Mesut Coşkun, 7 Eylül 2023 tarihinde görevine başlamıştı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

İçişleri Bakanı Kahramanmaraş Mesut Coşkun İnceleme Ekinözü 3.Sayfa Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (11)

haksız mıyım:

kaymakam olmak için bence 40 yaş sınır olmalı. olgunlaşmadan vali, vali yrd, kaymak olunca makamı sindiremiyorlar. bu arkadaşa da başsağlığı dilerim

225
147
yanıtYanıtla
Ben Bensiz:

Çok genç be yazık oluyor, kesin bomboş birşey içindir

118
9
yanıtYanıtla
duyarlı vatandaş:

40 yaş sınırı olmalı. Şimdi ki nesil 30 yaş . Toplumu yönetici olmak hele bir ilçeye hele bir de deprem bölgesi olan bir ilçede kaldırmaması normaldır. Allah rahmet eylesin. İnşaAllah sebep maddi kayıp değildir. Ya da kız arkadaşım beni terk etti onsuz yaşayamam meselesi…

90
28
yanıtYanıtla
Medem:

İnsan öldürmek ne kadar basitleşti cezalar Nasıl olsa caydırıcı değil hapiste yatıyor bir kaç ay en fazla birkaç sene Hadi yallah güle güle tabii ki bunun Sonu Gelmez

73
5
yanıtYanıtla
Oğuzsoyu:

Haydi yallah Avrupa kanunlarıyla buradayız. LaikTürkiyenin Avrupadan kopya sistemini 100 daha uğraşsak gene düzeltemeyiz. Temel bozuk

yanıt33
yanıt37
Serkan Kaplan:

oğuzsoyu güzel tespit yapmışsın. Şeriat hükümleri ile yargılama ve cezalandırma yapılmalı. Hani diyorlar ya şeriat isteyen arabistana gitsin diye, bende diyorum ki; avrupadaki ülkelerin yasaları ile yaşamak isteyenlere onlar da avrupaya gitsin. bırakın Kuran-ı kerim hükümleri ile cezandırılsın bakın neler değişecek. şimdi yüzbin kişi pasif oy kullanacak. Ama unutmayın öldüğünüzde Kuranı-kerim üzerinden hesaba çekileceksiniz.

yanıt28
yanıt24
xavi alonso:

Bu işin arkasında bir akıl var son zamanlarda kilise ,hoca ,taksici ve şimdide kaymakam cinayeti . Bu olayların bütünü gösteriyor ki ülkemizin vicdanına operasyon çekiliyor. Bunun arkasındaki güç ne ise bunları bertaraf etmeliler. Operasyon yiyoruz gibi geliyor bana...

50
12
yanıtYanıtla
golebicemarti golebicemarti:

Kaymakamlık vs. için 40 yaş sınırı getirilsin diyen arkadaşlara katılıyorum. Aynı zamanda Okula başlama yaşı da eskiden olduğu gibi tekrar 6'dan 7'ye çıkarılmalı. 6 yaş çok düşük bir yaş, çocuklar kaldıramıyor. Saygılarımla.

39
12
yanıtYanıtla
Erkan Özen:

İntihar etti diyorlar. Bizim köyde buna cesaret edebilecek birisi yok.

28
7
yanıtYanıtla
HİLMİ KANBER:

rant uğruna ya öldürüldü yada kafasına sıktırıldı olay bu kadar basıt

16
4
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title