Haberler

Boğularak katledilen genç kızdan geriye hayat dolu bu görüntüler kaldı

Güncelleme:

İzmir'de T.Ö.İ. tarafından boğularak öldürülen ve cesedi battaniyeye sarılarak ormana atılan Ayşe Nazlı Kınacı'dan geriye İzmirli sanatçı Mikrop Hikmet ile dans ettiği görüntüler kaldı.

19 Şubat akşamı saat 17.00 sıralarında ilçeye bağlı Atatürk Mahallesi Yarentepe mevkiinde iddiaya göre ağaçların arasında otlarla gizlenmiş, battaniyeye sarılı bir kadın cesedi bulundu.

5 GÜNDÜR ARANIYORDU

Yapılan incelemede cesedin Ayşe Nazlı Kınacı'ya (20) ait olduğu ve Kınacı'nın yakınlarının 15 Şubat tarihinde Alsancak Polis Merkezi'ne kayıp başvurusunda bulunduğu tespit edildi. Durumun bildirilmesi üzerine İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı. Olay Yeri İnceleme ekipleri, battaniyeye sarılı cesedin bulunduğu yerde çalışma yaparken, Kınacı'nın cansız bedeni savcının incelemesinin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

SİNİRLENİN BOĞUP ÖLDÜRMÜŞ

Olayla ilgili soruşturmayı derinleştiren ekipler, bölgedeki güvenlik kameralarını inceleyerek, Ayşe Nazlı Kınacı'nın bölgeden bir otomobile binerek gittiğini tespit etti. Aracın plakasından yola çıkan ekipler, aracın T.Ö.İ isimli bir kişiye ait olduğunu belirlerken, şüpheli, Seferihisar ilçesinde jandarma tarafından yakalanarak polis ekiplerine teslim edildi. Sorgulanmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliğine götürülen T.Ö.İ.'nin çelişkili ifadeler verdiği, daha sonra da cinayeti itiraf ettiği öğrenildi. T.Ö.İ.'nin ifadesinde, Ayşe Nazlı Kınacı ile parkta tanıştığını, daha sonra araçla Ürkmez Baraj mevkiine gittiklerini, burada birlikte vakit geçirdiklerini, daha sonra Ayşe Nazlı Kınacı ile kavga ettiklerini ve sinirlenmesi üzerine Kınacı'yı elleri ile boğduğunu söylediği öğrenildi. Cinayet zanlısı T.Ö.İ., emniyetteki işlemlerin ardından sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

GERİYE NEŞE DOLU ANLARI KALDI

Vahşice katledilen Ayşe Nazlı Kınacı'dan geriye ise mutluluk dolu anları kaldı. Kınacı'nın 2019 yılında, İzmirli sanatçı Mikrop Hikmet lakaplı Hikmet Durmuş ile bir mekanda neşe ile dans ettiği görüntüler, sosyal medyada ilgi çekti. 2 yıl önce Ayşe Nazlı Kınacı henüz 18 yaşındayken dans ettiği görüntüleri sosyal medya hesabında paylaşan Mikrop Hikmet, üzüntüsünü açıklamaya yansıttı. Sosyal medyada açıklama yapan Mikrop Hikmet, "İlk defa o gün tanışmıştık... O zaman Ayşe Nazlı 18 yaşındaydı... Katledildi ve yaşı 20.. Gencecik kız ... O günü dün gibi hatırlıyorum gencecik kızımızı.. Ailesine başsağlığı diliyorum kızımıza rahmet diliyorum" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Ayşe Nazlı İzmir 3. Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 4 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Kerim Rahmi Koç kimdir? Ali Koç'un oğlu Kerim Rahmi Koç kimdir? Fenerbahçe Beko Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe EUROLİG ceza alacak mı 2024? Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (16)

Metebey:

Benim analığım yörüktü. Annem öldükten sonra babam yeniden evlendi. Biz ona anne demedik, Ayşe teyze dedik. Ben daha on yaşındayım, sapanla vicik dediğimiz küçücük bir kuşu vurmaya çalışıyorum. ''Vurma oğlum'' dedi. Ben, sen ne bilirsin Yörük karısı tavrı içinde, ''Ne var parmak gibi küp küçücük kuş'' dedim. Analığımın cevabı:''Yavrum! Canın küçüğü büyüğü olur mu? Allah her birine bir can vermiş. Vurma yavrum günah. '' dedi. Şu derinliğe bakın. Okuma yazması yok bu kadının.

26
1
yanıtYanıtla
sen de aynısın:

ya allah aşkına arkadaşım tam bir cahil(aşşalamak için değil okuma azması olmadığı için diyorum) cümlesi basitçe ve din dayanaklı sen neyi abartmaya çalışıyorsun acaba kendi çapında. Sen de belli ki cahilsin.

yanıt0
yanıt20
İLAHİ ADALET:

BAHSETTİĞİN DİN " ALLAH "cc e AİTTİR , BÜTÜN EVRENİ KAPSAR , SEN ZANNEDİYORMUSUN Kİ BUNLARIN DIŞINDASIN. O SAPANIN TAŞI , BİR GÜN SENİ DE VURABİLİR. O KUŞ GİBİ SENDE AYNI OLABİLİRSİN

yanıt4
yanıt0
huri:

Arkadaş yeni tanıştığın insanın arabasına ne diye binersiniz ki anlamış değilim

20
0
yanıtYanıtla
Batu:

Yani demeyim diyorum ama ne işin olur senin yeni tanıştığın birisiyle kız dediğin biraz oturaklı olur ağır olur. Bunları söyledik cahil görüşlü olduk

17
2
yanıtYanıtla
senar:

Haklısın. Daha ağırı da söylenir ama bu sefer linç ediliyosun, yeni tanıştığın biriyle bilmem nerelere ne diye gidersin, gerçi bu o caninin beyanı, belki olay daha farklı gelişmiştir diye çok da yorum yapamıyorum

yanıt4
yanıt0
...:

Yoo cahil değil zeka yoksunu oldun. Yeni tanıştığın dediğin yerde de tescillemişsin zaten. . Kız dediğin''miş ?!:

yanıt1
yanıt1
SIRADAN BİRİ:

KADINLAR , BİZLERE EMANETTİR. EMANETE HIYANET ETMEYELİM...

11
1
yanıtYanıtla
vay be:

İran en iyisini yapıyor kısasa kısas, asılması ve hatta vinç ile meydanda yapılması taraftarıyım

7
0
yanıtYanıtla
Mert Ören:

Teksas olduk Teksas. Canilik almış başını gidiyor.

7
0
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title