Haberler

İstanbul'da 'Şirinler' Çetesine Operasyon: 6 Gözaltı

İstanbul'da 'Şirinler' çetesine operasyon: 6 gözaltı Eyüpsultan'da 1 kişiyi 'polis' süsü vererek kaçırdıktan sonra Güngören'de bir handa rehin tutan silahlı kişilerin, organize suç örgütü "Şirinler" adlı çeteye mensup kişiler olduğu ortaya çıktıİSTANBUL - İstanbul'da, 'polis' süsü vererek...

İstanbul'da 'Şirinler' çetesine operasyon: 6 gözaltı

Eyüpsultan'da 1 kişiyi 'polis' süsü vererek kaçırdıktan sonra Güngören'de bir handa rehin tutan silahlı kişilerin, organize suç örgütü "Şirinler" adlı çeteye mensup kişiler olduğu ortaya çıktı

İSTANBUL - İstanbul'da, 'polis' süsü vererek silah zoruyla bir kişiyi rehin alan organize suç örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda 6 kişi yakalandı. Silahlı kişilerin, "Şirinler" adlı çeteye mensup silahlı kişiler olduğu ortaya çıktı.

Edinilen bilgilere göre, çeşitli suçlara karışan Şirinler adlı organize suç örgütünün 'Max' lakaplı lideri Mehmet Sabri Şirin, 2 Kasım'da polisin Bahçelievler'de bir restorana düzenlediği baskında 7 adamıyla birlikte gözaltına alınmıştı.

Aynı çetenin firari üyeleri, 18 Kasım Cumartesi günü Eyüpsultan'a bağlı Topçular mahallesinde M.E. adlı bir kişiyi henüz bilinmeyen bir nedenle 'polis' süsü vererek kaçırdı. Çete üyeleri, daha sonra rehineyi Güngören Çalışlar Mahallesi'ndeki bir iş hanına götürdü. Rehin tutulan M.E., silahlı kişilerin elinden günler sonra kurtularak polise şikayet başvurusunda bulunda.

İhbar üzerine çalışma başlatan İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube ekipleri, olayı gerçekleştirdikleri ileri sürülen A.H., A.H., H.K., F.Ö., C.E., Ü.B., M.A. ve Ö.Ş. adlı 8 kişiyi tespit etti. Kimlikleri tespit edilen bu kişilere yönelik bu sabah saatlerinde Güngören, Bahçelievler ve Beylikdüzü'nde birçok adrese eş zamanlı baskın düzenleyen polis, zanlılardan 6'sını yakalayarak gözaltına aldı. Şüphelilerin gizlendikleri adreslerde 3 ruhsatsız tabanca ve bu silahlara ait 45 fişek ele geçirildi.

Son günlerde silahlı yağma ve talan olayına adı karışan Şirinler adlı organize suç örgütünün 'Max' lakaplı lideri Mehmet Sabri Şirin, 2 Kasım'da Bahçelievler'de bir restorana yapılan baskında 7 adamıyla birlikte gözaltına alınmıştı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Mehmet Sabri Bahçelievler Güngören 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

TRT 1 ne zaman kuruldu? TRT kaç yıldır yayında bu yıl kaçıncı kuruluş yıl dönümü? Bir Sevdadır yok mu? Bir Sevdadır neden yok, bitti mi? Bir Sevdadır final mi yaptı 1 Mayıs Çarşamba? Şahane Hayatım final mi yapıyor? Şahane Hayatım bitiyor mu 2024? Sandık Kokusu final mi yapıyor? Sandık Kokusu bitiyor mu 2024? Taş Kağıt Makas final mi yapıyor? Taş Kağıt Makas bitiyor mu 2024? Kuruluş Osman final mi yapıyor? Kuruluş Osman bitiyor mu 2024? Sandık Kokusu 21. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Taş Kağıt Makas 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kuruluş Osman 159. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Deliha 2 konusu nedir? Deliha 2 oyuncuları kimler? Deliha 2 filmi ne zaman, nerede çekildi? Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 158. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! Metro ne zaman açılıyor? 1 Mayıs otobüs, Marmaray, vapur ve tramvay ücretsiz mi? Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, çeyrek altının kim aldı? 1 Mayıs Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Mayıs askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? 2024 MSB Mayıs askerlik celp ve sevk tarihleri! CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 1 Mayıs altın fiyatları yükseldi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title