Haberler

Beyoğlu'nda İSPARK Görevlisini Öldüren Şahıs Yakalandı

Güncelleme:

Beyoğlu'nda 13 liralık otopark parası yüzünden çıkan tartışma sonucu İSPARK görevlisini tabancayla vurduğu iddiasıyla aranan şüpheli Turgay K. olaydan 18 gün sonra polis tarafından yakalandı.

İstanbul Beyoğlu'nda İSPARK otoparkı görevlisi Necmettin Yanık'ın katil zanlısı 27 yaşındaki Turgay K. yakalandı. Eyüp'te düzenlenen operasyonla yakalanan şüphelinin suçunu itiraf ettiği öğrenildi. Polis şüphelinin olaydan sonra attığını söylediği olayda kullanılan tabancayı bulmak için çalışmaları devam ediyor.

13 LİRA İÇİN OTOPARK GÖREVLİSİNİ VURDU

Beyoğlu'da 6 Nisan 2016 tarihinde meydana gelen olay Asmalı Mescit Mahallesi, Meşrutiyet Caddesi üzerindeki İSPARK Otoparkı'nda gece saat 02.10 sıralarında meydana gelmişti. Görgü şahitlerinin ifadelerine göre, otoparktan çıkan 34 ZA 3537 plakalı araç sürücüsü görevliyle otopark ücreti yüzünden tartışmış, ardından 13 liralık otopark parası yüzünden, arka koltukta oturan bir kişi 'Bu kadar otopark parası mı olur" diyerek silahını ateşlemişti.

İSPARK GÖREVLİSİ HAYATINI KAYBETTİ

Olayda otopark görevlisi Necmettin Yanık boynundan vurularak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti. Polis olaydan sonra otomobilin şoförünün aralarında bulunduğu iki kişiyi gözaltına almıştı. Şüpheliler Hakan Ö. ile Lütfi K. sorgularının ardından çıkarıldıkları mahkemede serbest bırakılmışlardı.

SUÇUNU İTİRAF ETTİ

Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından olayla ilgili yürütülen soruşturmada silahı ateşlediği tespit edilen Turgay K.'nın peşine düşmüştü. Bu akşam saat 21.00 sıralarında Eyüp Akşemsettin Mahallesi'nde düzenlenen operasyonda şüpheli Turgay K. polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Yakalandığında suçunu itiraf ettiği öğrenilen şüphelinin olayda kullandığı silahı attığını söylediği öğrenildi.

SİLAH ARANIYOR

Cinayet Büro Amirliği ekipleri olayda kullanılan silahın bulunması için çalışmalara devam edilirken, şüpheli sağlık kontrolünün ardından gayrettepe'deki Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirildi. Zanlınınemniyetteki işlemlerinin ardından yarın adliyeye çıkarılması bekleniyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Beyoğlu İspark Eyüp 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 4 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Kerim Rahmi Koç kimdir? Ali Koç'un oğlu Kerim Rahmi Koç kimdir? Fenerbahçe Beko Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe EUROLİG ceza alacak mı 2024? Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (15)

08:

yaktın zavallıyı ve ailesini yüzün hiç gülmesin adi pislik

23
0
yanıtYanıtla
mustafa erbasMobil-ANDROID:

Bu kisiyede 13 tl verin ve kursuna dizin.

9
0
yanıtYanıtla
Neco:

Belediyelerin haraç toplama yöntemi arabamızı nereye park edecez yollardan sokaklardan bile para topluyorlar birilerinin buna dur demesi Lazım yoksa daha çok canlar gidecek, ocaklar sönecek

3
5
yanıtYanıtla
xx:

parisde otopark saati 3avro ile 20avro arasi degisiyor iyiki burdakiler sizlerin mantalitesinde degiller

yanıt2
yanıt4
SEREN:

DELİKANLIYDIN NİYE KAÇTIN ADAM GİBİ TESLİM OL BİR İNSANI VURMAK DELİKANLILIKMI SİLAH TAŞIYANLAR KENDİLERİNİ ADAM SAYIYOR UYUŞTURUCU BAĞIMLISI PİSLİKLER ÇOĞU ERKEK İÇÇİYOR UYUŞTURUCU BİR BİRİLERİNLE TAKILIYOR ÇOĞU ERKEK ADAMIM DİYE SOKAKTA GEZERLER SONRA

7
0
yanıtYanıtla
urfalı Türkmen:

bu alçağı onüç yerinden vuracak geberteceksin ki bir insanın canını almak ne demek herkes öğrenecek. millet olarak kalitemiz çok düştü. üç kuruş için tavuk öldürüyor sanki. bu eşeklere hayat hakkı veren kanunlara lanet olsun.

5
0
yanıtYanıtla
İSTİHBARATÇI:

katilde keko tipi var. . diyarbakırlı olabilir.

2
3
yanıtYanıtla
selim akpli avusturalya:

Ulan serseri vurmusken Adam mi yok vuracak git chp vur dinsiz hain koministler I vur pkkli vur sana bakardim hapisde

5
0
yanıtYanıtla
Gazzovic:

Bunun cep telefonundaki herkesi GBT dan geçireceksin, Ne kaçak mikroplar bulursun neler yakalarsın neler. .

3
0
yanıtYanıtla
ecdad:

park edecek paran yoksa ne diye araba alirsin . . . .

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title