Haberler

Hava kompresörü yüklü kamyonet, kamyona arkadan çarptı; 1 ağır yaralı

Güncelleme:

Hava kompresörü yüklü kamyonet, kamyona arkadan çarptı; 1 ağır yaralı Manisa'nın Kula ilçesinde seyir halindeki hava kompresörü yüklü kamyonet, aynı yönde seyreden hafriyat kamyonuna arkadan çarptı.

Hava kompresörü yüklü kamyonet, kamyona arkadan çarptı; 1 ağır yaralı

MANİSA - Manisa'nın Kula ilçesinde seyir halindeki hava kompresörü yüklü kamyonet, aynı yönde seyreden hafriyat kamyonuna arkadan çarptı. Çarpışmanın etkisiyle kamyonet sürücüsü ağır yaralanırken, kaza sebebiyle İzmir-Ankara D300 karayolunda trafik akışı bir süre tek şeritten sağlandı.

Kaza, saat 21.45 sıralarında İzmir-Ankara D300 karayolu Kovukdere rampalarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre hava kompresörü yüklü 06 ADB 645 plakalı kamyoneti ile Uşak'tan İzmir istikametine seyir halinde olan Kamil Arslan(35), aynı yönde seyreden Emrah Çakıcıidaresindeki 34 BS 7298 plakalı hafriyat kamyonuna arkadan çarptı. Çarpışmanın şiddetiyle kamyonet üzerindeki hava kompresörleri yola saçılırken, kontrolden çıkan kamyonet orta refüje çarparak durabildi. Kazayı görenlerin haber vermesi ile olay yerine sağlık, itfaiye, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Kazanın şiddetiyle ağır yaralanan kamyonet şoförü Kamil Arslan(35), olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Kula Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada tedavileri yapılan Arslan, ileri tetkik tedavileri için Salihli Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

Öte yandan kaza sebebi ile İzmir-Ankara D300 karayolunun İzmir istikametinde trafik akışı bir süre tek şeritten sağlandı. Kazaya karışan kamyonet, hafriyat kamyonu ve yola saçılan hava kompresörlerinin yoldan kaldırılması ile trafik normal seyrine döndü.

Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

İzmir Kula 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title