Haberler

Kuzeniyle yasak aşk yaşayıp hamile kalan kadın, doğurduğu bebeği fındık bahçesine gömdü

Güncelleme:

Trabzon'da fındık bahçesinde toprağa gömülü halde bulunan yeni doğmuş erkek bebek cesedinin altından yasak aşk çıktı. Olayla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında, tutuklanan annenin bebeği kuzeniyle yaşadığı gayrimeşru ilişki sonucu dünyaya getirdiği belirlendi.

Trabzon'un Tonya ilçesinde, fındık bahçesinde toprağa gömülü cansız bedeni bulunan yeni doğmuş erkek bebeğin annesi olduğu iddiasıyla gözaltına alınan Pınar Ç. (21), tutuklandı. Babası M.Ç. (54) ve birlikte olduğu öne sürülen kuzeni O.K. (22) ise serbest kaldı.

İlçeye bağlı Hoşarlı Mahallesi'nde, dün akşam saatlerinde, fındık bahçesindeki toprağa yeni doğmuş erkek bebek cesedi gömüldüğü ihbarı üzerine, jandarma harekete geçti. Bölgeye, sağlık ve İlçe Jandarma Karakol Komutanlığı Asayiş Timleri, sevk edildi. Ekiplerin bölgede yaptığı aramalarda, fındık bahçesinde toprağa bezle gömülü, yeni doğmuş erkek bebek cesedi bulundu. Savcılık incelemesinin ardından kimliği belirsiz küçük bebeğin cansız bedeni, otopsi için Trabzon Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

3 ŞÜPHELİYE GÖZALTI

Olayla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında, şüpheli M.Ç. (54) ve kızı Pınar Ç. (21) ile akrabası O.K (22), gözaltına alındı. Yapılan incelemelerde, toprağa gömülü cansız bedeni bulunan yeni doğmuş erkek bebeğin, Pınar Ç.'in (21) gayrimeşru ilişki sonucu dünyaya geldiği belirlendi. Otopsi işlemi süren bebeğin ölüm nedeni, taraflardan alınan DNA örnekleri sonucu ortaya çıkacak.

KADIN TUTUKLANDI, 2 KİŞİ SERBEST

Gözaltına alınan ve jandarma karakolundaki sorgularının ardından, adliyeye sevk edilen şüphelilerden Pınar Ç., çıkarıldığı nöbetçi hakimlikçe tutuklanırken, diğer 2 şüpheli ise savcılık tarafından serbest bırakıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Jandarma Tonya Haberler

Bakmadan Geçme

29-30 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Miami Heat Boston Celtics NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans OKC Thunder NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Denver Nuggets LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! 30 Nisan okullar tatil mi? Yarın okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kızıl Goncalar final mi yapıyor? Kızıl Goncalar bitiyor mu 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ömer final mi yapıyor? Ömer bitiyor mu 2024? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi final mi yapıyor? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi bitiyor mu 2024? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçında şike mi yapıldı? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (286)

Nalan Ceyhan:

Demekki neymis namus basortusunde degilmis ?????? O bebeye nasil kiydin cani kadin.

61
20
yanıtYanıtla
Sivaslı:

kınamayın kınamayın şeytana uymaya görsün insan ne hocalık kalır ne hacılık başörtüsü ne yapsın içindeki insan şeytana uymuşsa diyelim siz de açıksınız şeytana uydunuz aynı hatayı işlediniz sizi kim eleştirecek kim kınayacak peki doğru yapmışlar demiyorum sadece Allah kimseyi azdırıp şaşırtmasın Amin

yanıt28
yanıt4
Terbiyesiz:

Yani kalıpta bşrş genelevde ki kadınların hepsi açık senin gibi kalkıp aptalca Bi genelleme mi yapacak açığıda kapalısıda bizim insanımız saçma sapan ayrıştırma yapma

yanıt12
yanıt7
Terbiyesiz:

Sevişiriz cenabette gezeriz yaşaşın laiklik yaşasın ben sana 50 tane böyle haber bulurum açık olanlar için ama hiçbirine böyle pislikçe görünüşü ile yargılamadım senşn derdinde bebek filan değil içini kuşmuşun

yanıt21
yanıt9
Gereksiz:

Nasıl adice başörtüsüne saldırıyonuz içinizdeki İslam düşmanlığını bide bebek üzerinden insanlara işlemek istiyorsunuz genelevlere bak dicemde konu farklı yerlere gidecek hadi canım hadi

yanıt27
yanıt30
Gelde sovme:

Namus elbisede de değil çıplak gez Nalan

yanıt11
yanıt9
NALANA:

of aman nalan of

yanıt0
yanıt0
X:

TERBIYESIZE SÖZÜM, LAIKLIKLE NE ALAKA. . LAIKLIGI TAM MANASINI SORSAM ONU DA BILMEZSIN. SERIAT NEDIR ONUDA BILMEZSIN. . SERIAT ILE YÖNETILEN ÜLKELER COK MU IYI DURUMDA, BEGENMIYORSAN YALLAH GIT IRANA, ARABISTANA.

yanıt4
yanıt1
al işte:

tutucu karadeniz ve konya

23
31
yanıtYanıtla
niyetin nedir:

çekirdek kadar beyninle ancak bu kadar yorum yaparsın

yanıt2
yanıt4
Tüm 286 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title