Haberler

Evlenme vaadiyle kandırılan yaşlı adamın 3 koyununu ve 7 bin lira parasını alıp dolandırdılar

Güncelleme:

Samsun'da 72 yaşındaki Muharrem O., parkta tanıştığı dolandırıcıların tuzağına düşerek evlenme vaadiyle kandırıldı. Şahıslara 3 koyun ile 7 bin lira para veren yaşlı adam evine bir kadının geldiğini ve 5 gün sonra kaçtığını söyledi. Şahıslarla görüşen adam dolandırıcıların başka kadın gönderdiğini ve onun da kaçtığını söyleyerek şikayetçi oldu.

Samsun'un Asarcık ilçesinde ikamet eden ve yalnız yaşayan Muharrem O., İlkadım ilçesi Anıtpark'ta tanıştığı kişilerin evlenme vaadiyle kendisini dolandırdığını belirterek Samsun Adliyesi'ne gitti ve suç duyurusunda bulundu.

"EVLENMEM İÇİN GÖNDERDİKLERİ KADIN 5 GÜN BENİM EVDE KALDIKTAN SONRA KAÇTI"

Konuyla ilgili olarak açıklamalarda bulunan Muharrem O., "Parkta otururken tanıştığım şahıslardan Aydın G., Aydın K. ve adını Yılmaz olarak öğrendiğim şahıslar bir kadın ile evlenmem karşılığında benden 3 koyun ile 7 bin lira para aldılar. Evlenmem için gönderdikleri kadın 5 gün benim evde kaldıktan sonra mahkemesi olduğunu söyleyip yanımdan ayrılıp kaçtı ve geri dönmedi" dedi.

"EVLENMEM İÇİN BAŞKA KADIN GÖNDERDİLER"

Anlaştığı şahıslar ile görüştüğünü belirten adam, "Söz konusu şahıslardan verdiğim koyun ve paramı geri isteyince bu kez yanıma evlenmek için başka bir kadını gönderdiler. Kadın da beni dolandıran şahıslara 3 bin lira daha ödememi istedi. Ben bu parayı vermeyi kabul etmeyince o kadın da kayıplara karıştı. Beni dolandıranlardan şikayetçiyim" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Samsun Adliyesi Asarcık Samsun 3. Sayfa Haberler

500

Yorumlar (1)

ZUHAHAHAHA:

ÖDEDİĞİN PARAN KADAR YANINDA KALMIŞ, NERDE NİKAH NERDE EVLİLİK.

4
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title