Haberler

Van'da çıkan yangında eşyalar kül olurken, bir tek Kur'an-ı Kerim'in yanmaması büyük şaşkınlık yarattı

Güncelleme:

Van'ın Gürpınar ilçesinde meydana gelen yangında eşyalar kül olurken, sadece Kur'an-ı Kerim yanmadı. Yangına müdahaleye giden itfaiye ekipleri olay karşısında şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Edinilen bilgiye göre, yangın, önceki gün Gürpınar ilçesine bağlı Yatağan Mahallesi'nde ikamet eden İhsan Aslan'a ait evde yangın çıktı. Bilinmeyen bir nedenden dolayı çıkan yangına Van Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı'na bağlı Gürpınar Grup Amirliği ekipleri kısa sürede müdahale etti.

İTFAİYE ERLERİ ŞAŞKINLIĞINI GİZLEYEMEDİ

Yangında maddi zararın meydana geldi. Eşyalar kullanılmaz hale gelirken, yangın sonrası evde yapılan incelemede küle dönen eşyaların arasında yanmamış halde bir Kur'an-ı Kerim bulundu. Sadece kenarlarından yanan ve diğer sayfaları sağlam haldeki Kur'an-ı Kerim'i bulan itfaiye erleri, şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Gürpınar İtfaiye 3. Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (28)

Büşra:

Yanmamış halinin fotoğrafını da koysaydınız daha iyi bir içerik üretilmiş olurdu. Bu çok açık ve net yanarken üstüne su dökülerek söndürülmüş ve nispeten daha az hasar görmüş bir sayfa açılmış. Kuran defalarca yaktılar, yakılamaz yanmaz bir özelliği yok çoğu kitap gibi. Yanmaz malzemeden üretilebilirse bu haberlerin daha gerçeklere dayanarak kurgulanması sağlanabilir.

8
13
yanıtYanıtla
Ben:

Hiçbir sayfası yanmamis

yanıt2
yanıt3
Büşra:

Hee sayfası yanmamış öyle desene kapakları kitaptan saymıyorsunuz belki de. . . ayrıca söylediğim gibi bu ve bir çok kitabın yanarken görüntüleri internette yaygın olarak yıllardır izlenebiliyor.

yanıt1
yanıt1
ali:

kasti yapılan şeyler ile kasıtsız yapılan şeyleri birbirine karıştırmayalım lütfen.

yanıt0
yanıt0
sadece insan:

Şimdi; bu ülkede nefes alan; müslüman geçinip ezandan rahatsız olan, sela okuyan imamı döven, ezan okumadan iftar yapan zihniyete gelde Kur''an yanmamış diye anlat, hemen tiyatro derler. . .

12
4
yanıtYanıtla
Gizemli:

Allahu Ekber

9
1
yanıtYanıtla
AdaletsizAdalet:

Kerameti madde de aramayı bırakın artık. Tecavüz cinayet bunların durması için ayetlerin kitapta yanmadan durması değil dile hayata aktarılması gerekir.

9
1
yanıtYanıtla
Cahillere gün doğdu:

Bu cahilce yorum ve haberleri gördükçe anlıyoruz ki bu cahil kesım asla bitmeyecek,kuran çok sayıda sayfadan yaklaşık 300sayfa kalın parlak kağıt kalın bir ciltle korunuyor kısmen yanmaması normal zaten o evdeki muhtemelen tek kitap olduğu için şaşıp haber yapıyolar dünyanın bir çok yerinde kuran yakılıyo islam protesto etmek için cayır cayır yanıyo bunları bile bile bu saçma yorumları yazıyorsunuz sobaya bile atsan hemen yanmaz zaman alır tümden yanması ben soba yakarken eski kitap defter kullanıyom bazen canım çıkıyo illa buruşturup ateşe vercen yoksa sönüyor

0
9
yanıtYanıtla
yusufcuk:

Benim bildiğim çok eskiyen okunamaz hale gelmiş Kuran''ı Kerimler yakılabiliyor diye biliyorum. Çöpe atılamaz ya da yerlere atılamaz ama uygun bir yerde yakılıp kimsenin basmayacağı bir yere gömülür diye biliyorum. Yanlış mı biliyorum acaba???

6
1
yanıtYanıtla
Yusuf:

Geri dönüşüme verseniz daha iyi

yanıt1
yanıt8
Tüm 28 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title