Haberler

Eskişehir'de Tarihi Eser Kaçakçılığı Operasyonu

Güncelleme:

Eskişehir'de bir şüphelinin elindeki tarihi eserleri satmak için müşteri aradığı bilgisini alan jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmada, 19 adet Roma dönemine ait sikke ve 2 adet tarihi obje ele geçirildi.

Eskişehir'de bir şüphelinin elindeki tarihi eserleri satmak için müşteri aradığı bilgisini alan jandarma ekiplerince yapılan çalışmada, 19 adet Roma dönemine ait sikke, 2 adet tarihi obje ele geçirildi.

Eskişehir İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ekiplerince, Odunpazarı ilçesi mülki sınırları içerisinde şüpheli şahsın elindeki tarihi eserleri satmak için müşteri aradığı bilgisi alındı. Edinilen bilgiye göre, Odunpazarı İlçe Jandarma Komutanlığı ve KOM Şube Müdürlüğü ekiplerince çalışma yapıldı. Yapılan çalışma kapsamında şahsın üzerinde yapılan aramada; 19 adet Roma dönemine ait olduğu değerlendirilen sikke, 2 adet tarihi obje ele geçirildi. Odunpazarı İlçe Jandarma Komutanlığınca, Cumhuriyet Savcısının talimatıyla şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Eskişehir Jandarma Roma Güvenlik Suç 3.Sayfa Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title