Haberler

Edirne'de Göçmen Kaçakçılığı

Edirne’de, yasa dışı yollarla yurt dışına çıkış yapmak isteyen 3 farklı araç içerisinde toplam 67 Suriye uyruklu şahıs ve bu şahıslara organizatörlük yaptığı tespit edilen 4 şüpheli yakalanırken araçlarda 2 adet şişme bot ele geçirildi.

Edirne'de, yasa dışı yollarla yurt dışına çıkış yapmak isteyen 3 farklı araç içerisinde toplam 67 Suriye uyruklu şahıs ve bu şahıslara organizatörlük yaptığı tespit edilen 4 şüpheli yakalanırken araçlarda 2 adet şişme bot ele geçirildi.

Edirne İl Jandarma Komutanlığı tarafından yürütülen istihbari çalışmalar neticesinde, Meriç ilçesi Küplü beldesinde 2 ayrı araçta yapılan aramada yasadışı yollarla Avrupa ülkelerine çıkarılmaya çalışılan toplam 35 Suriye uyruklu şahıs ile bu şahıslara organizatörlük yaptığı tespit edilen 4 şüpheli, Uzunköprü ilçesi Karayayla köyü mülki sınırları içerisinde bir araçta yapılan aramada ise 32 Suriye uyruklu şahıs yakalandı. Ayrıca, araçlarda göçmenlerin Meriç Nehri'nden Yunanistan'a geçmek için kullanacakları düşünülen 2 adet şişme bot ele geçirildi.

Yabancı uyruklu şahıslar tamamlanan işlemlerini müteakip İl Göç İdaresi Müdürlüğü teslim edilirken, organizatörlük yaptığı tespit edilen 4 şüpheliden 3'ünün çıkarılmış oldukları adli makamlarca tutuklandığı bildirildi. - EDİRNE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Suriye Küplü Meriç 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title