Haberler

Domuz avına giden talihsiz adam, arkadaşının tüfeğinden çıkan merminin hedefi oldu

Güncelleme:

İzmir'in Tire ilçesinde, arkadaşıyla domuz avına giden bir kişi kazara vuruldu. Arkadaşının tüfeğinden çıkan saçmaların hedefi olan talihsiz adam, olay yerinde hayatını kaybetti.

İzmir'in Tire ilçesinde, akşam saatlerinde meydana gelen olayda, İzzeddin Gülbeyaz (55) ve Y.K. (38), birkaç avcı arkadaşlarının da olduğu grupla birlikte Selçuk'tan Tire'ye sürek domuz avına geldiler. Büyükkale Köyü Bucak Mevkii Sülüklü Çeşme yakınlarında avlanan grupta bulunan İzzeddin Gülbeyaz ve Y.K, iddiaya göre peş peşe yakın şekilde ormanda ilerlerken bu esnada Y.K'nin omzunda asılı bulunan av tüfeği, iddiaya göre bir anda ateş aldı. Y.K'nin tüfeğinde çıkan mermi, hemen arkasından gelmekten olan İzzeddin Gülbeyaz'ın başına isabet etti.

OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ

Olayın ardından gruptaki avcılar şoke olurken, durumu hemen ambulans ve jandarmaya bildirdi. Olayın olduğu mevki oldukça sarp ve ormanlık alan olduğu için 112 ve jandarma ekiplerine Büyükkale Muhtarı Necdet Küçük de eşik ederek bölgeye intikal etti. Adrese gelen 112 ekiplerince yapılan kontrollerde İzzeddin Gülbeyaz'ın hayatını kaybettiği tespit edildi.

OLAYLA İLGİLİ SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Öte yandan, hayatını kaybeden Gülbeyaz'ın evli ve 3 çocuk sahibi olduğu öğrenilirken jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

İzmir Tire 3. Sayfa Haberler

500

Yorumlar (5)

Yahya:

Domuzun öcü fena oldu.

8
2
yanıtYanıtla
yarcan:

Arkadaş hiçbir avcı iflah olmaz. Zevk için can alınmaz. Kimse bana avcılığı savunmasın. Yok etini yiyiyorum yok zararlı hayvan vs. . . boş laf bunlar boşşşşş.

5
1
yanıtYanıtla
ag:

birini øldurmak istersen ava gidelim de vur sonra kaza de ceza az olur yada almazsin hic fark etmez kaza olsa bile tam ceza alacak her haraket eden seye ates edilmez

1
1
yanıtYanıtla
Doğaya saygı şart:

Ava giden avlanır gerçek olmuş. . .

0
0
yanıtYanıtla
KARA KUYU:

önemli degil, ava giden cana kiymak icin gider vede öyle oldu, ama bu sefer yanlis canli degil ariyana ölüm cikmis, böylede iyi.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title