Haberler

Kaçan kedisini yakalamak isteyen genç doktor, 5. kattan düşüp öldü

Güncelleme:

Tekirdağ'da görevli doktor İrem Büşra Üngül, ailesini ziyaret etmek için İstanbul'a gitti. Burada balkona kaçan kedisini yakalamak isteyen genç doktor, 5'inci kattan düşerek hayatını kaybetti.

Hayrabolu'da Şalgamlı Aile Sağlığı Merkezi'nde görev yapan aile hekimi İrem Büşra Üngül, hafta sonu izninde İstanbul Bostancı'da bulunan ailesini ziyarete gitti.

KEDİYİ ALMAK İSTERKEN DÜŞTÜ

Cumartesi akşamı, Doktor Üngül'ün Faik adını verdiği kedisi, balkona kaçtı. Balkona çıkıp kedisini almaya çalışan Üngül, dengesini kaybedip 5'inci kattan düşerek hayatını kaybetti.

Üngül'ün genç yaşta hayatını kaybetmesi ailesi, yakınları ve sağlık camiasında büyük üzüntü yarattı. Üngül, bugün memleketi Hayrabolu'da düzenlenecek törenle toprağa verilecek.

Doktor İrem, kaçan kedisini almak isterken 5'inci kat balkonundan düşüp öldü

GENÇ DOKTOR İÇİN TAZİYE MESAJI

Tekirdağ İl Sağlık Müdürlüğü de doktor Üngül'ün ölümü nedeniyle taziye mesajı yayınladı. Mesajda, "Hayrabolu ilçesi Şalgamlı Aile Sağlığı Merkezi'nde hekim olarak görevini ifa eden sağlık ailemizin değerli üyesi ve kıymetli meslektaşımız İrem Büşra Üngül cumartesi gecesi İstanbul'da bulunduğu evin balkonundan düşerek vefat etmiştir. 1994 yılında Tekirdağ'da doğan, Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden 2019 yılında mezun olan meslektaşımız, bu tarihten itibaren Hayrabolu ilçemizde Toplum Sağlığı Merkezi, Saka Hüseyin Aile sağlığı Merkezi ve Şalgamlı Aile Sağlığı Merkezi'nde görev yaparak değerli hizmetlerde bulunmuştur. Meslektaşımızın ölüm haberi sağlık camiamızı derin üzüntüye boğmuştur. Kendisine Allah'tan rahmet; ailesine sevenlerine ve sağlık ailemize sabırlar dileriz" denildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Hayrabolu İstanbul Tekirdağ Şalgamlı Haberler

500

Yorumlar (3)

melike şen :

hayvanları severim ama moda diye evde hayvan bakmaya karşıyım.

66
14
yanıtYanıtla
TATLI CADI:

kedi dokuz canlı insan tek canlı kedi düşseydi bile muhtemelen yine yaşayabilirdi onlar gerçekten farklı varlıklar onu geçtim tıp kazan oku doktor ol senin uğraştığın bir hedef var bazen kendi değerimizi bilmek zalim olanlara karşı güçlü olmak için feda etmek ve feda edilen şeyler olması olağandır ailen senin için o kadar fedakarlık yaptı hayvanseverleri anlıyorum ancak ortada gerçekler var evde değil doğal ortamda olmalı .....

19
7
yanıtYanıtla
Mikail arman:

Melike hanım, moda ile hayvan sevgisinin ne alakası var.Tüm hayvanlara merhametli davranıp sevgi ve ilgi göstermeliyiz. Ayrıca exiler, Îbadet edilen evlerde dahi hiç bir sakıncası olmadan barınabilir.

6
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title