Haberler

Diş kliniğinde kadın çalışanlar arasında tartışma! İş arkadaşını öldüresiye dövdü

Güncelleme:

İstanbul'da bulunan özel bir diş kliniğinde çalışan iki kadın arasında temizlik yapma meselesi yüzünden tartışma çıktı. Tartışma kısa süre içinde kavgaya dönüşürken, hekim asistanı olarak çalışan Hediye D., iş arkadaşı tarafından öldüresiye dövüldü.

Olay, 20 Ekim tarihinde İstanbul Harbiye'de bulunan özel bir diş kliniğinde gerçekleşti. Klinikte çalışan iki kadın arasında temizlik yapma meselesi nedeniyle tartışma çıktı. 34 yaşındaki asistan Hediye D., odada tıbbi malzemeleri paketlediği sırada yanına gelen Meltem adlı diğer çalışan, "Burayı sen süpüreceksin. Ben her şeyi yapmak zorunda değilim" dedi.

BİR ANDA ÜZERİNE SALDIRDI VE DARBETMEYE BAŞLADI

Sabah gazetesinden Yunus Emre Kavak'ın haberine göre, Hediye D. koridora çıktığı sırada iş arkadaşı bir anda üzerine saldırdı ve darbetmeye başladı. Güçlükle kaçıp kurtulmayı başaran Hediye D., Harbiye Polis Merkezi'ne giderek şikayetçi oldu.

Hediye D. yaşadığı korku dolu anları şu sözlerle anlattı:

"Daha önce de aramızda sorunlar olan ve beni öldürmekle tehdit eden çalışma arkadaşımla birlikte işlerimiz bittikten sonra ortalığı toparlamaya başladık. Bugün dolap kilitleri değiştiği için etraf toz olmuştu. Ben tıbbi malzemeleri toparladığım sırada Meryem yanıma gelip 'Burayı sen süpüreceksin' dedi. Ben bir şey söylemedim.

"SAÇIMI ÇEKİP BENİ DİĞER ODALARA SÜRÜKLEMEYE ÇALIŞTI"

Telefonumu almak için odadan çıktım. Koridorda, 'Her şeyi ben yapmak zorunda değilim' gibi söylemlerde bulundu. Saçımı çekip beni diğer odalara sürüklemeye çalıştı.

"KAFAMI DUVARLARA VURDU, YUMRUK ATTI"

Kafamı duvarlara vurdu, yumruk attı. Yere düştüm tekme attı. Kaçmaya çalıştıkça yakalayıp vurdu. Elinden kurtulup dışarı çıktım ve esnaftan yardım istedim"

Kaynak: Haberler.com / 3. Sayfa

İstanbul Harbiye 3. Sayfa Haberler

500

Yorumlar (30)

Wowww:

Eşşek sudan gelinceye kadar döverim dedikleri bu olsa gerek

8
7
yanıtYanıtla
Radim:

Senide birisi kafanı kirar isallah

yanıt3
yanıt1
wowww:

Radim iyi yapmış demedimki fena dövmüş demek istedim herhalde yanlış anladın

yanıt1
yanıt1
yorumcu:

senin elin armut mu topluyor ikide sen vursaydın mal

11
1
yanıtYanıtla
DERKEN ÖMÜR BİTTİ:

Karnını zar zor doyuran iki zavallının, birileri havuz partilerinde, boğaz turlarında fink atarken, asgari ücretle lüks bir arabanın tek bir lastiğini alamayan iki zavallının; neyi paylaşamadıkları belli olmayan görüntülerdir. Belki de yaşamak isteyip te yaşamayadıklarını, almak isteyip te alamadıklarını paylaşamadılar. Hayat öylesine geçti, yazık oldu bize. .

9
3
yanıtYanıtla
Hırsa bak:

Ulen bu neyin hırsı!!! Ulen saçı kopar diye hiç insan düşünmez mi, erkek düşünürken sen bir kadın olarak nasıl düşünmezsin. . . Aşşağılık kadın, ya sen kocasız erkeksiz kalmışsın, ya da kocan dan şiddet görüyon, normal değilsin. . . .

11
1
yanıtYanıtla
Ad:

Yuh! Bir insana öyle vurulur mu. İnsanlıktan çıkmış bunlar. Neyse derdi haddini bildir. Böyle şiddet olur mu. Haklıysan bile haksız durumuna düştün. Zavallı.

yanıt4
yanıt0
ha ha ha:

Bunu bile kocasına bağladınız ya pes artık . . . . Toplum değerini bitirdiniz , ailevi dzüeni bitirdiniz , kadın değerini bitirdiniz . . eskiden saygı vardı kadınlara şimdi ha erkek ha kadın diyoruz araçlarda bile millet yer vermez oldu. . . yazık yazık. .

yanıt1
yanıt1
Ilhan:

Bu nasil kin ofke nefrettir. Insanlik bu kadar mi yok oldu icimizde.

11
0
yanıtYanıtla
murat:

temizlik yapmak zoruna gidiyosa gelip çalışma ne kompleksli insanlar var şu dünyada . . . masa versinler birde iş versinler amerikan filimlerindeki finanscılar gibi olayım havam olsun diyorlarda , o filmdeki karakterler gerçek hayatta zehir gibi kafası çalışan insanlar . . temizlik yapmak istemeyen başka iş yapsın kendini geliştirsin komplekse gerek yok

9
1
yanıtYanıtla
Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title