Haberler

"Beni depoya kapattılar" diyerek yardım isteyen genç kızın kaçırılmadığı ortaya çıktı

Güncelleme:

Aydın'ın Didim ilçesinde annesini arayarak "Kaçırıldım, beni bir depoda tutuyorlar" diyerek yardım isteyen 17 yaşındaki G.N.S.'nin kaçırılmadığı ortaya çıktı. Aydın Valisi Yakup Canbolat, "İddiaların G.N.S. tarafından hazırlanmış bir senaryodan ibaret olduğu ortaya çıktı" dedi.

Aydın'ın Didim ilçesinde kaçırıldığını iddia eden ve ailesine depoda tutulduğunu söyleyen 17 yaşındaki genç kız polis tarafından sokakta bulunurken, kızın kaçırılmadığı ortaya çıktı. Aydın Valisi Yakup Canbolat kaçırılma olayı ile ilgili olarak sosyal medyadan yaptığı açıklamada, olayın senaryodan ibaret olduğunu söyledi.

KAÇIRILMADIĞI ORTAYA ÇIKTI

Didim'de çalıştığı kuaför dükkanının önünden kaçırıldığını iddia eden G.N.S. (17) annesini telefonla arayarak, "Beni az önce kaçırdılar, bir depoda tutuyorlar" diyerek yardım istedi. Ailenin ihbarı üzerine Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri çalışma başlattı. Yapılan çalışmalarda G.N.S. sokakta gezerken bulunurken, genç kızın kaçırılmadığı ortaya çıktı.

Didim'de kaçırılma iddiası ortaya çıktı

"İDDİALARIN BİR SENARYO OLDUĞU TESPİT EDİLDİ"

Aydın Valisi Yakup Canbolat kaçırılma olayı ile ilgili olarak sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Dün Didim ilçemizde kaçırıldığı ve bir depoda tutulduğu iddiası ile ailesi tarafından başvuruda bulunulan G.N.S. isimli kişi polisimiz tarafından saat 02.00'de bulunarak ailesine teslim edildi. İddiaların ise G.N.S. tarafından hazırlanmış bir senaryodan ibaret olduğu ortaya çıktı" ifadelerine yer verdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Aydın Didim Valilik 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (21)

SAMET TEMAS:

bir önceki haberde esip gürleyenler nerdesiniz?? bakın kaçırılmamış bile. boş yere emniyet görevlilerini meşgul eden bu kıza en ağır ceza verilmeli. rahatlığa bakın ya. bi de erkekleri zan altında bırakıyosun ayıptır..

604
19
yanıtYanıtla
Motto Premium:

Samet bırader şimdiki erkekler adam gıbı adam.ne varsa bu yenı yetme kızlarda,her turlu pıslık,terbıyesızlık bunlarda.gıtsınler okullarada gorsunler kızlarını.ders yok hepsının agzında erkek..

yanıt1
yanıt0
BUĞRA EMRECİKSİN:

Z kuşağının psikolojik sorunları var, bu gençliğin beyni sosyal medya ile bitirilmiş.

463
13
yanıtYanıtla
mahmut:

Z Kuşağı değil Liak sistem çocuklara sadece Atatüğrk öğretişyor başka bir eğitim vermiyor

yanıt174
yanıt166
BUĞRA EMRECİKSİN:

Mahmut sen önce Türkçe yazı yazmayı öğren.

yanıt138
yanıt85
Deniz:

Boyle soytarilari iyi bir ceza ile..

465
6
yanıtYanıtla
mardinli yiğit:

o zaman İl Valisini bile yanılttığı için alın şu kızı, tıkın tek hücreye 6 ay kalsın orada, belki aklı başına gelir!!!

332
9
yanıtYanıtla
Bozkurt:

Laiklik ve çağdaşlık alametleri bunlar başka bir şey değil

126
104
yanıtYanıtla
Ali Çelik:

Z kuşağı falan bilmem ama kadınlar özgür olacam derken değerlerini düşürüyor erkekler evlilikten kaçıyor evlilik dışı ilişki yaşıyor bu kızın amacı ne anlamış değilim ceza veremezsiniz 17 yaşında ortada bir gerçek var ki türk kadınının değeri bitiyor türk erkeğinin değeri bitiyor çünkü bu ikisinin değeri de birbirine bağlı

209
4
yanıtYanıtla
Onur Yener:

Kadın ihbar ve şikayetlerinin yüzde doksanı yalan zaten, pozitif ayrımcılık yapıla yapıla sonuç ortada...

150
17
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title