Haberler

"Çocuğun kolunu acıttı" diyerek hemşireleri darbettiler! O anlar kamerada

Güncelleme:

Burdur'da çocuklarına enjeksiyon yaptırmak için Burdur Devlet Hastanesi'ne gelen aile, acil servisteki hemşireleri darbedip güvenlik görevlilerine saldırdı. Hemşire ve güvenlik görevlilerinin şikayetçi olduğu olayla ilgili 3 saldırgan gözaltına alındı.

Burdur Devlet Hastanesi'ne gelen aile 16 yaşındaki çocuklarına enjeksiyon yapılması sırasında çocuğun kolunu acıttığı gerekçesiyle görevli hemşirelere saldırdı.

KAPININ CAMI KIRILDI

Ailenin dışarıda bekleyen yakınlarının da müdahale etmesiyle yaşanan gerginlik sırasında acil servisi savaş alanına döndü. Hasta yakınları, olayı yatıştırmaya çalışan güvenlik görevlilerine de saldırdı. Arbede sırasında acil servis girişinin kapı camı kırıldı.

3 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Olaylar güçlükle yatıştırılırken, Burdur Emniyet Müdürlüğü ekipleri sağlık personelleri ile güvenlik görevlilerine saldırdığı belirlenen 3 kişiyi gözaltına aldı. Hemşire ve güvenlik görevlileri saldırganlardan şikayetçi oldu.

HASTANEYE GELEN MİLLETVEKİLLERİ GEÇMİŞ OLSUN DLEĞİNDE BULUNDU

Hastanede yaşanan olayların ardından Burdur milletvekilleri AK Parti'li Bayram Özçelik ile CHP'li Mehmet Göker, Burdur Devlet Hastanesi'ne gelerek Başhekim Nedim Ongun'dan olay ilgili bilgi aldı ve sağlık çalışanlarına geçmiş olsun dileğinde bulundu.

O ANLAR KAMERADA

Öte yandan öfkeli hasta yakınlarının sağlık personeli ile güvenlik görevlilerine saldırı anı ise bir hasta yakını tarafından cep telefonu ile kaydedildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3. Sayfa

Burdur Devlet Hastanesi Burdur 3. Sayfa Haberler

500

Yorumlar (5)

Nuray :

Eminim cocugunuza pamuk gibi davraniyorsunuz bir fiske daha vurmamissinizdir degil mi? Birincisi kardeşim o lastik kolu sıkacak ki damar cikacak. Ikincisi ya o giren İĞNE tabi ki canınızı yakacak. 27 yillik saglikciyim bi öğrenemediniz bunu. Bir de cocuklari korkutun igne yatiririm yok doktora gotururum diye sonra gelin hastaneye cocuklarin korkmasinj istemeyin! Sayin aileler azcik mantikli olun artik. O iğne acitacak. O cocuklar her halukarda yirtinarak aglayacaklar. Anlayin yaaaa.

33
5
yanıtYanıtla
oguz koçak :

sizde bu karekter olmuş hala azarlar gibi konuşuyorsunuz iyisini tenzih ederek bir cogu cok acımasız davrandıgı gıbı bir şey soylesen tıpkı senin gibi azarlar şekilde hita ediliyor egitim vatandaşada memurada şart

yanıt4
yanıt11
Halil Kara:

ömür boyu sağlık hizmeti alamama cezası gelmeli. SSK iptal edilmeli. sigortalı çalışma emeklli olma hakkı elinden alınmalı

11
1
yanıtYanıtla
Uğur Duran:

Bu magandaların yatacak yeri yok. Bu insanlar sorgularından sonra salıverilmesin istiyoruz. bir yaptırım olmadığı sürece sağlık çalışanlarına şiddet bitmeyecektir.

8
4
yanıtYanıtla
ferhat özcan :

NASIL HASTA HAKLARI VARSA ÇALIŞAN PERSONEL HAKLARIDA VARDIR DARP ET ÖFKELENDİM DE ÇIK İŞİN İÇİNDEN

6
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title