Haberler

Çırağan'ı karıştıran asansörde taciz iddiası! Genç kadın şikayetçi oldu, karşı taraf "yanlışlıkla" dedi

Güncelleme:

Çırağan Sarayı'nı karıştıran taciz iddiasına göre aşçı yardımcısı olarak çalışan genç kadın, asansörde temizlik görevlisinin cinsel saldırısına uğradığını belirterek şikayetçi oldu. Hakkında 5 yıla kadar hapis istemiyle dava açılan temizlik görevlisi ise genç kadının vücuduna yanlışlıkla dokunduğunu söyledi.

Çırağan Sarayı'nda aşçı yardımcısı olarak görev yapan Tuğba H, otelde temizlik görevlisi olarak çalışan şahıs tarafından asansörde tacize uğradığını iddia etti. 53 yaşındaki Mahmut M, ifadesinde yanlışlıkla Tuğba H'nin vücuduna dokunduğunu söylese de hakkında 5 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

ASANSÖRDE TACİZE UĞRADI

Tuğba H'nin ifadesine göre Mahmut M, asansördeyken ellerindekileri düşürüyormuş gibi yapıp genç kadının göğüslerine dokundu. Asansörde çığlık atarak yardım isteyen genç kadın, iddiaya göre bu anlarda tacize uğramaya devam etti.

"YANLIŞLIKLA VÜCUDUNA DEĞDİM"

Sabah'ın haberine göre, korkuya kapılan genç kadın durumu önce erkek arkadaşına anlattı. Sevgilisi ise polise başvurmasını söyledi. Genç kadın polise durumu ihbar edince Mahmut M'nin ifadesine başvuruldu. 53 yaşındaki Mahmut M. genç kadını taciz etmediğini ellerinin yanlışlıkla vücuduna değdiğini ifade etti.

5 YILA KADAR HAPSİ İSTENİYOR

Savcılık Mahmut M'nin malzemeleri kullanarak genç kızı taciz ettiği gerekçesiyle iddianame düzenledi. Temizlik görevlisi hakkında 5 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. Dava ilerleyen günlerde İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülecek.

Kaynak: Haberler.com / 3. Sayfa

Çırağan Sarayı Genç 3. Sayfa Haberler

500

Yorumlar (7)

BLNT:

ERKEKLERİ TAHRİK EDEN KADINLARA NE ZAMAN CEZA VERİLECEK! EY YETKİLİLER ALLAHTAN KORKUN

25
12
yanıtYanıtla
İsimsiz:

şu sapığı yanlışlıkla birileri iyice bir dövse ne güzel olurdu

17
8
yanıtYanıtla
Kadının Hakkı:

Niyeki laa Onu tahrik hiç edenın suçu yokmu

yanıt6
yanıt4
Kadının Hakkı:

Kim iyi veya kötü bir şeye sebep olursa o işi yapmış kadar o işe ortaktır, Kadınlarımız kızlarımız çarşıya çıkınca Göz zinasına sebep olmayacak kıyafetlerini giyinsinler Erkekleri kendilerine meyletirmesinler

yanıt16
yanıt9
Tekirdağ:

İnsanın adı var gerisi yalan dolan. Adam uyuşturucu içip birini yaralıyor, neymiş efendim hatırlamıyormuş, klasik laflar. İçme o zaman içme. Ve böyle söyleyince de ceza alınmıyor. Dağdaki terörist te içiyor. Ondan ne farkınız var ey uyuşturucu madde kullanan kişiler.

2
0
yanıtYanıtla
Bana ne:

Ya istanbulun göbeğinde denize giriyor tatil yöresinde çırılçıplak güneşlenen denize girene laf yok nasıl beyniniz işliyor anlamıyorum ki

2
0
yanıtYanıtla
XXXX OKİ:

kadınlarda melek değil kardeşim kimse kusura bakmasın biraz düzgün giyinsinler erkeğin doğasında var bu doğanın kanunu erkek tahrik olabilir hepmi erkekler suçlu her duyduğumada inanmam kesin bir komploda olabilir iftirada olabilir

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title