Haberler

4 Genç, Evden Kaçan Kıza Uyuşturucu İçirip Tecavüz Etti; Cami Avlusuna Bıraktı

Güncelleme:

Samsun'un Bafra ilçesinde cami bahçesinde baygın bir vaziyette bulunan 17 yaşındaki kızın uyuşturucu sonrası tecavüze uğradığı ortaya çıktı. Şüpheli 4 kişi adliyeye sevk edildi.

Samsun'un Bafra ilçesinde vatandaşlar tarafından cami bahçesinde baygın halde bulunan 17 yaşındaki kızın uyuşturucu kullandıktan sonra 4 kişinin tecavüzüne uğradığı ortaya çıktı. Olayla ilgili 4 şüpheli adliyeye sevk edilirken 17 yaşındaki genç kız devlet korumasına alındı.

BAYGI HALDE CAMİ AVLUSUNDA BULUNDU

Ailesi tarafından kayıp müracaatı yapılan 17 yaşındaki K.E., 1 gün sonra akşam Mevlana Mahallesi Kaşıkçı İyigün Camisi bahçesinde yerde baygın bir vaziyette yatar halde vatandaşlar tarafından bulundu. Haber verilmesi üzere olay yerine gelen 112 Acil ekipleri tarafından Bafra Devlet Hastanesi'ne kaldırılan kız, buradan Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi. Kızın yapılan muayenesinde cinsel tacize uğrağı tespit edildi.

HALSİZ VE BİTKİN OLDUĞU İÇİN KARŞI KOYAMADIĞINI SÖYLEDİ

Burada tedavisi tamamlanan 17 yaşındaki K.E., babası ile birlikte Bafra Çocuk Büro Amirliği'ne gelerek şikayette bulundu. Evden kendi rızası ile kaçtığını, A.T.Y.(19) ile buluştuğunu, adresini bilmediği bir inşaatta kova tabir edilen düzenekle uyuşturucu aldıklarını, aralarında bir şey olmadığını, sabah uyandıklarında Adnan Menderes Parkı'na gittiklerini, isimleri A.Ö.(25), A.D.(13) ve K.E. (25) olan kişilerle bir köy yoluna gittiklerini, burada yine düzenekle uyuşturucu aldıktan bir süre sonra şahısların zorla cinsel tacizine uğradığını, halsiz ve bittin olduğundan karşı koyamadığını söyleyerek şikayetçi oldu.

17 YAŞINDAKİ KIZ DEVLET KORUMASINA ALINDI

Olayla ilgili A.T.Y., A.Ö., A.D. ve K.E. polis tarafından gözaltına alındı. Emniyette ifadeleri alınan 4 şüpheli, '17 yaşındaki bir çocuğuna cinsel tacizde bulundukları' iddiasıyla Bafra Adliyesi'ne sevk edildi. 17 yaşındaki kız çocuğu ise işlemlerin ardından devlet korumasına alındı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

3. Sayfa Haberler

500

Yorumlar (16)

AKEPE HAKİMİ:

YAZ KIZIM : ''KIZIN, SANIK OLAN 4 GENÇ ADAMI AĞIR TAHRİK ETTİĞİNDEN DOLAYI, VE SANIKLARIN MAHKEMEDE GÖSTERMİŞ OLDUKLARI İYİ HALLERİNDEN DOLAYI TUTUKSUZ YARGILANMAK ÜZERE TAHLİYELERİNE KARAR VERİLMİŞTİR. . . . . . . !!!

36
22
yanıtYanıtla
BOZKURT:

valla belanı kendin aramışsın adamların ekmeğine yağ sürmüşsün bu zamanda ayıp kafalı insanlara güven olmuyor sen kaçmışsın birde gitmişsin köy yolunda uyuşturucu kullanmışsın onlar o kafayla seni bırakırmı sandın kaşınmışsın

42
15
yanıtYanıtla
DAVUT:

Kız yanlış yapsa da hayvandan aşağı bu ve benzer tip çocuk tecavüzcüsü yaratıkları parçalamak yerine yaşamasına izin veren kokuşmuş hukuk sistemi, kendi keyfindeki meclisimiz ve bunların taraftarlığıyla kafaları uyuşmuş şurda burda parti, ideoloji, cemaat propagandası yapanların iyilik, adalet ve sevgiden bahsetmesi zamanımızın en büyük yalanlarından. . .

40
5
yanıtYanıtla
VATAN:

AYNEN KATILIYORUM. VE AYRINCA BUNLARIN ORGANLARINI KÖKÜNDEN KESMEK LAZIM. . .

yanıt19
yanıt1
elif:

aha şimdide samsun adana samsun 1. 1. berabere

36
2
yanıtYanıtla
KRAL SİVEREKLİ:

İDAM GELMESİ ŞART İDAM İSTİYOR HALK EY DEVLET

35
0
yanıtYanıtla
ahlatlıyım:

samsun ve adana suç oranı yüksek yerler

31
3
yanıtYanıtla
oknn:

samsundan beklenen gol geliyor samsun:1 adana :1 bakalım kalan sürede başka gol gelecek mi?

21
7
yanıtYanıtla
.:

maç sonu samsun 3 adana 131

yanıt12
yanıt8
oknncvp:

sen kendi memleketine bak haddini aşma sanane

yanıt3
yanıt5
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title