Haberler

Bursa'da Feci Kaza, 1'i Çocuk 7 Kişi Hayatını Kaybetti

Bursa'da feci kaza, 1'i çocuk 7 kişi hayatını kaybetti BURSA - Bursa'nın İnegöl ilçesinde meydana gelen kaza da servis aracı ile hafif ticari araç çarpıştı; 7 kişi ölürken 18 kişi yaralandı.

Bursa'da feci kaza, 1'i çocuk 7 kişi hayatını kaybetti

BURSA - Bursa'nın İnegöl ilçesinde meydana gelen kaza da servis aracı ile hafif ticari araç çarpıştı; 7 kişi ölürken 18 kişi yaralandı.

Tokat'tan Gebze'ye yakınlarını ziyarete gitmek üzere yola çıkan sürücü Ali Gültekin yönetimindeki 60 ZT 155 plakalı hafif ticari araç Bursa'nın İnegöl ilçesindeki Babasultan kavşağında kontrolden çıktı. Savrulan araç Bursa'dan İnegöl'e geliş yönündeki şeride uçtu. Bursa'dan İnegöl'e işçi taşıyan Fatih Şahin yönetimindeki 16 NTM 81 plakalı minibüs, önüne uçan hafif ticari araç ile çarpıştı. Şiddetli çarpışmanın etkisi ile hafif ticari araç ve servis aracı ayçekirdeği tarlasına uçtu.

Kaza sonucunda hafif ticari araçta bulunan sürücü Ali Gültekin ile Satı Gültekin, Emin Gültekin, Engin Gültekin, Ercan Gültekin, 9 yaşındaki Ebru Gültekin ve Gülizar Gültekin hayatını kaybetti. Servis aracının sürücüsü Fatih Şahin ile servis aracında bulunan 18 işçi yaralandı.

Yaralılar kaza yerine sevk edilen ambulanslarla İnegöl Devlet hastanesine götürülerek tedavi altına alındılar. Olay yerine çağrılan İnegöl itfaiyesi arama kurtarma ekipleri ile iki ölüyü araçtan çıkardılar.

AYÇEKİRDEĞİ HASADINA DEVAM ETTİ

Bir çiftçi, 7 kişinin öldüğü 18 kişinin yaralandığı kaza da tarlaya uçan araçlara rağmen aldırış etmeden Ayçekirdeği hasadına devam etti.

Kaza ile alakalı soruşturma sürüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Ebru Gültekin Ali Gültekin İnegöl 3. Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title