Haberler

Eski Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Altepe, korumasını silahla vurdu

Güncelleme:

Eski Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'nin, silahını temizlerken eski korumasını kazara topuğundan vurduğu öne sürüldü. Yaralı şahıs, hastanede tedaviye alınırken, suçlamaları kabul etmeyen Altepe hakkında taksirle yaralamaya neden olmak suçundan işlem yapıldı.

Nilüfer ilçesi Özlüce Mahallesi'nde cuma günü meydana gelen olayda, kendisine ait iş yerinde yakın arkadaşları ve dostlarıyla toplantı yaptığı öğrenilen eski Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'nin, iddiaya göre temizliğini yaptığı tabanca ateş aldı.

MERMİ TOPUĞUNA İSABET ETTİ

Silahtan çıkan mermi eski yakın koruması O.D'nin topuğuna isabet etti. Hastaneye kaldırılan O.D'nin durumunun iyi olduğu belirtildi.

TAKSİRLE YARALAMADAN İŞLEM YAPILDI

Olayın ardından Recep Altepe'nin ifadesi alındı. O.D'nin silahını temizlerken kendisini vurduğunu öne süren Altepe hakkında 'taksirle yaralamaya neden olmak' suçundan işlem başlatıldı. O.D. şikayetçi olmazken, Altepe ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Altepe, Bursa'da 2009- 2017 yılları arasında iki dönem büyükşehir belediye başkanı olarak görev yaptı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3. Sayfa

Recep Altepe Bursa 3. Sayfa Haberler

500

Yorumlar (7)

UğuR DURAN:

Sen silahını alacaksın eline. Korumaya diyeceksin ki otur şöyle ben de silahımı temizleyeyim. derken biranda silah ateş alacak... Yav he hee!! biz de yedik..!

9
0
yanıtYanıtla
Hamit Gündoğdu:

Benim bildiğim silah temizliği sırasında şarjör çıkarılır ve mermi ağızda sürülü ve ateşe hazır konumda tutulmaz. Başkan bir daha ki temizlikte el bombası veya dinamit bulundurun çünkü daha emin bir temizlik yapar.

8
0
yanıtYanıtla
Hek Tor:

Ha ha haaaa... akepeliler bilmiyormuş bu dediğini.

yanıt3
yanıt1
Hek Tor:

Biz de inandık... Silah nasıl temizlenir bilmiyorsan o silahı taşımayacaksın, onun yerine kaşık ve çatal koyacaksın cebine, hem ruhsata falan da gerek kalmaz.

4
1
yanıtYanıtla
Hek Tor:

Tabii ki temizlerken vurdum diyecek. Bunu bunu yaptı, ben de çekip vurdum demek delikanlılık ister, dürüstlük ister... Hem silahına sahip çıkıp bakımını yapmasını bilmeyenler silah değil kaşık çatal taşısınlar yanlarında, hem ruhsata da gerek yok.

2
0
yanıtYanıtla
taner ipek:

Silahı temizlerken korumasının topuğuna ????ahahhaa

1
0
yanıtYanıtla
vatandaş:

İşte toplantı esnasında silah temizlenirken içine mermi girmiştir. Sonrada ateş alıp adamın topuğuna gelmiştir. Yoksa ortada başka meseleler başka birşey yoktur zaten...

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title