Haberler

Burhaniye'de motosiklet otomobile çarptı: 2 yaralı

Güncelleme:

- Burhaniye'de motosiklet otomobile çarptı: 2 yaralı Burhaniye ilçesinde, motosikletle otomobil çarpıştı iki kişi yaralandı.

- Burhaniye'de motosiklet otomobile çarptı: 2 yaralı

BALIKESİR - Burhaniye ilçesinde, motosikletle otomobil çarpıştı iki kişi yaralandı. Kaza, öğlen saatlerinde Ali Çetinkaya Caddesinde meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, M Ö'inkullandığı plakası tespit edilemeyen motosiklet Ali Çetinkaya caddesinde ilerlerken, Saip Hoca Bulvarından gelen H B'ın kullandığı 10 KU 770 plakalı otomobille çarpıştı. Kaza sırasında, motosiklet sürücüsü M Ö ve arkasında bulunan arkadaşı K G (19)yola savruldu. Yaralananlar acı içinde kıvranırken kaza yerine gelen bir ambulans M Ö'i aldı. K G ise bir süre daha ambulans bekledi. Polis, kaza yerinde önlem alırken, ikinci ambulansın gecikmesi vatandaşların tepkilerine neden oldu. Yaralılar, Burhaniye Devlet Hastanesine kaldırılırken, polis kaza ile ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Çetinkaya Burhaniye Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title