Haberler

Ayakkabı Boyacısı, 200 Liralık Borcu Yüzünden Bıçaklanarak Öldürüldü

Güncelleme:

Aksaray'da lokantaya 200 lira borcu olan ayakkabı boyacısı, lokanta işletmecisi ve arkadaşı tarafından 14 yerinden bıçaklanarak öldürüldü.

Aksaray'ın Ağaçören ilçesinde ocak ayında evinde çıkan yangında cesedi bulunan Salih Koçak'ın (56), lokanta işleten Gökhan B. (26) ve arkadaşı Ömer B. (20) tarafından 14 yerinden bıçaklanarak öldürüldüğü ortaya çıktı. Gözaltına alınan iki şüpheli, Koçak'ı 200 lira yemek borcunu vermediği için öldürdüklerini, delil bırakmamak için de evi ateşe verdiklerini itiraf etti.

AYAKKABI BOYACISI 14 YERİNDEN BIÇAKLANARAK ÖLDÜRÜLDÜ

Ağaçören ilçesi Gümüştepe Mahallesi'nde yalnız yaşayan ayakkabı boyacısı Salih Koçak'ın evinde, 29 Ocak tarihinde yangın çıktı. İtfaiyenin müdahalesiyle yangın söndürülürken, evde Koçak'ın cesedi bulundu. Koçak'ın yapılan otopsisinde, yangın öncesi vücudunun 14 yerinden bıçaklanarak öldürüldüğü saptandı.

LOKANTA İŞLETMECİSİ VE ARKADAŞI GÖZALTINA ALDINDI

Aksaray Emniyet Müdürlüğü cinayeti çözmek için özel ekip kurdu. Ekip, Koçak'ın yakınları, komşuları ve en son görüştüğü kişilerle tek tek temasa geçti. Olay öncesi Koçak'ın evinden, ilçede lokanta işleten Gökhan B. ile Aksaray Üniversitesi Muhasebe Bölümü 2'nci sınıf öğrencisi Ömer B.'nin çıktığı tespit edildi. Bunun üzerine polis, soruşturmayı bu yöne kaydırdı. Yapılan çalışmanın ardından operasyon için düğmeye basan ekipler, Gökhan B.'yi Ankara'da, Ömer B'yi ise Ağaçören ilçesinde dün gözaltına aldı.

DELİL BIRAKMAMAK İÇİN EVİ ATEŞE VERDİLER

İki şüpheli, yapılan çapraz sorgulamada suçlarını itiraf etti. Gökhan B. ifadesinde, Koçak'ın 200 lira olan yemek borcunu ödemediğini, bu nedenle çıkan tartışma sırasında başına keserle vurup yaraladıklarını, ardından da defalarca bıçaklayarak öldürdüklerini, delil bırakmamak için de evi ateşe verdiklerini söyledi. Şüpheliler, emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3. Sayfa

Ağaçören 3. Sayfa Haberler

500

Yorumlar (23)

idam:

Yasaya göre: cinayete ömür boyu hapis, torbacılara denen itlere:15 ile 20 yıl hapis, çocuk istismarına mübbet. Ama hala az bu cezalar idam gelmeli.

17
0
yanıtYanıtla
kayserili:

Şizo rumuzlu bunlar tasarlayarak(planyarak) yapmışlar bu işi büyük ihtimalle ağırlaştırılmış müebbet yerler yani ömür boyu çıkamazlar.

yanıt5
yanıt0
torbacı uyuşturucu satandır.:

Aksaray da torbacı filanda çok yol filan kesip yürüyüşe dikkat et vs. diye şehir teröristliği yapıyor bu torbacılar. Aksaray il emniyeti görevini düzgün yapıp yargıya teslim etsin bu çakalları.

13
0
yanıtYanıtla
herkes ayağını denk alsın:

Geçen 4 torbacı merkez BİM in orda ülkü ocağından bir arkadaşı kıstırmışlar. Çocuk tekmiş. Polis işini yapsın atsın cezaevine bu torbacıları. Değilse ülkücüler gerekeni yapar.

yanıt8
yanıt1
herkes ayağını denk alsın.:

Bu yazdığım olay 68 plakalı aksaray ilimizde oldu. Emniyet göreve.

yanıt8
yanıt0
torbacı uyuşturucu satandır:

Kabadayı gibi yürünmezmiş teşbih çekilmezmiş torbacılar böyle derler hep. Torbacılar vatan hainidir.

yanıt8
yanıt0
Vatandas:

Veren el alan elden üstündür. Allaha inancı sonsuz kişiler bilir o para size fazlasıyla geri dönerdi eğer ki helal edip üstünü çizseydiniz . Ama siz şeytana uymuşsunuz!

11
0
yanıtYanıtla
Vur:

İşsiz güçsüz insanlar memleketimi ne hale soktular

4
3
yanıtYanıtla
Kadın:

İki yüzlira için canmı aldınız hayrına saysaydın katil oldun şimdi neye yaradı

7
0
yanıtYanıtla
155 polis hattı:

Bazı arkadaşlar torbacı yazmış , polis tespit ettiği anda torbacılara gerekli müdahaleyi yapar er yada geç. İçişleri bakanının emri var.

5
0
yanıtYanıtla
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title