Haberler

Beykent 2 Pazar yeri inşaatında sona gelindi

Güncelleme:

Şehitkamil Belediyesi tarafından Gaziler Mahallesi'nde yapımı kısa süre önce başlatılan pazar yerinin inşaatı tamamlanma aşamasına getirildi.

Şehitkamil Belediyesi tarafından Gaziler Mahallesi'nde yapımı kısa süre önce başlatılan pazar yerinin inşaatı tamamlanma aşamasına getirildi. Mahalle sakinlerinin pazar ihtiyaçlarını karşılayacağı alan, önümüzdeki günlerde vatandaşın hizmetine sunulacak.

Şehitkamil Belediyesi, mahalle kültüründe çok önemli bir yere sahip olan pazar sayısına yenilerini eklemeyi sürdürüyor. Bugüne kadar birçok mahalleye kazandırılan pazar yerleri sayısına önümüzdeki günlerde bir yenisi eklenecek. Gaziler Mahallesi sınırları içerisine yapılan ve içerisinde 120 pazar tezgahı, zabıta kontrol odası, mescit bulunan Beykent 2 Pazar Yeri, kısa süre sonra vatandaşın kullanımına sunulacak.

"Gönül rahatlığıyla alışverişlerini yapacaklar"

Pazar yerinin mahalle sakinlerinin çok önemli bir ihtiyacını karşılayacağını dile getiren Gaziler Mahalle Muhtarı Zehranur Tahiroğlu Köşker, "Mahallemizde kısa süre önce yapımına başlanılan pazar yerimizin inşaat çalışmaları hızlı bir şekilde ilerliyor ve artık bitme aşamasına geldi. Vatandaşlarımız da yapılan bu hizmetten oldukça memnun. Pazar yerimizin gerek konumu açısından gerekse de işlevi açısından çok kullanışlı olacağına inanıyorum. Vatandaşlarımız, pazar yerimizde haftada bir gün olmak üzere gönül rahatlığıyla gelip buradan alışverişlerini yapacaklar. Vatandaşlarımız da pazar yerimizin bitmesini sabırsızlıkla bekliyor. Ben buradan Şehitkamil Belediye Başkanımıza, taleplerimizi göz ardı etmeden yerine getirdiğini için ve bu modern pazar yerini mahallemize kavuşturduğu için teşekkür ediyorum. Pazar yerimizin de mahalle sakinlerimize şimdiden hayırlı olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Şehitkamil Beykent Zabıta 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 1 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Hititler Türk mü? Hititler günümüzde hangi devlet, millet? 1 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
title