Haberler

Beşiktaş Bebek'te çıkan kavgada öldürülen 2 genç, taksiciye küfür eden gruba tepki gösterince bıçaklandı

Güncelleme:

Beşiktaş Bebek'te çıkan kavgada öldürülen 2 gencin, iş çıkışı geldikleri meydanda taksiciye küfür ve hakaret eden alkollü 5 kişilik bir gruba tepki göstermeleri sonucu bıçaklandıkları ortaya çıktı. Polisin yakaladığı saldırganların ise Asayiş Şube Müdürlüğü'nde işlemlerinin sürdüğü öğrenildi.

Bebek'teki çifte cinayetin yeni detayları ortaya çıktı: Taksiciyi savununca bıçaklanmışlar

Polis 5 şüpheliyi Bağcılar'da gözaltına aldı

İSTANBUL - Beşiktaş Bebek'te çıkan kavgada öldürülen 2 gencin, iş çıkışı geldikleri meydanda taksiciye küfür ve hakaret eden alkollü 5 kişilik bir gruba tepki göstermeleri sonucu bıçaklandıkları ortaya çıktı. Polisin yakaladığı saldırganların ise Asayiş Şube Müdürlüğü'nde işlemlerinin sürdüğü öğrenildi.

Bebek Cevdetpaşa Caddesi'nde dün saat 01.30 sıralarında meydana gelene olayda, sahilde bir teknede çalışan Engin Göregen ile Mazlum Doğan, mesailerinin bitmesi sonrasında eve gitmek için meydana gelmişlerdi. Burada taksi bekleyen iki genç, bir grup tarafından bıçaklanarak öldürülmüştü. Yaşanan olayın detayları ortaya çıktı.

Taksiciyi savundukları için bıçaklanmışlar

Edinilen bilgiye göre tekne çalışanı iki genç, mesai bitimi geldikleri meydanda taksi beklemeye başladı. O esnada meydanda bekleyen taksiciye, 4'ü erkek 1'i kızdan oluşan 5 kişilik bir grup küfür ve hakaret etti. Bunu duyan iki genç ise taksiciyi savunarak gruba tepki gösterdi. Tepki üzerine grup, tartıştıkları iki genci çıkan kavgada bıçakladı. Vücutlarına aldığı darbelerle ağır şekilde yaralanan iki genç, kaldırıldıkları hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

5 kişilik grup Bağcılar'da yakalandı

Öte yandan, olaydan sonra kaçan 5 şüphelinin Bağcılar'da polis tarafından yakalandığı öğrenildi. Şahısların Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği'ndeki sorgularının sürdüğü ve önümüzdeki günlerde adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Asayiş Şube Müdürlüğü Beşiktaş Bebek Polis 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Starbucks zam geldi mi? Starbucks fiyatları ne kadar oldu? Akaryakıta zam mı geldi 3 Mayıs 2024? Elazığ'da deprem mi oldu SON DAKİKA? 3 Mayıs CUMA (Sivrice) Elazığ depremi şiddeti, merkezi ne? #128558 Fenerbahçe hangi gün kuruldu? FB 3 Mayıs'ta mı kuruldu? 3 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 3 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! Makas ne zaman icad edilmiştir? Makas kaç yılında icad edildi? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 3 Mayıs 2024 Cuma! 3 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 3 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 3 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 3 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 3 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 3 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 3 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 3 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni! Aston Villa elendi mi? Aston Villa UEFA Konferans Liginden elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title