Haberler

Balıkesir Gönen'de Uyuşturucu İmalathanesine Operasyon: 2 Kişi Yakalandı

Güncelleme:

Balıkesir'in Gönen ilçesinde jandarma ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda uyuşturucu imalathanesine yapılan baskında 2 kişi yakalandı. Depoda yapılan aramada uyuşturucu imalatı için kullanılan ekipmanlar ve uyuşturucu madde ele geçirildi.

BALIKESİR'in Gönen ilçesinde jandarma ekiplerinin uyuşturucu imalathanesine düzenlediği operasyonda 2 kişi yakalandı. Depoda yapılan aramada uyuşturucu imalatı için iklimlendirme sistemi ve bir miktar uyuşturucu ele geçirildi.

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı ekipleri uyuşturucu ile mücadele kapsamında yürütülen istihbarat çalışmalarında Gönen ilçesinde uyuşturucu üretimi ve ticareti yapıldığı bilgisine ulaştı. Bölgede çalışmalarını sürdüren ekipler 2 şüpheliyi fiziki ve teknik takibe aldı. Şüphelilerin bir depoyu imalathane olarak kullandığını tespit eden jandarma ekipleri harekete geçti. Jandarma ekiplerince belirlenen adrese 16 Ekim Salı günü düzenlenen operasyonda 2 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Depoda yapılan aramada ise 720 gram kubar esrar, 80 gram skunk, 20 gram kenevir tohumu, 1 kök kenevir bitkisi, uyuşturucu kullanma aparatı ve iklimlendirme sistemi kabini ele geçirildi. Gözaltına alınan şüphelilerin jandarma karakolundaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Balıkesir Gönen Balıkesir Operasyon Jandarma Gönen Gönen Suç Jandarma Hukuk 3.Sayfa Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title