Haberler

İş insanı babasını öldüren 16 yaşındaki kız, cinayeti neden işlediğini anlattı

Güncelleme:

İzmir'de iş insanı babasını öldüren 16 yaşındaki kız, cinayeti işleme sebebini anlattı. Genç kız, "Bana kötü davranıyor ve kısıtlıyordu. Sürekli hakaretler savuruyor, küfrediyordu" dedi.

İzmir'in Buca ilçesindeki evinde başından tabancayla vurulmuş olarak bulunan, ailesinin intihar ettiğini söylediği iş insanın Zafer U.'yu (44) öldürdüğü ortaya çıkan kızı 16 yaşındaki N.U.'nun ifadesinde, "Taciz gibi bir durum yoktu. Bana kötü davranıyor ve kısıtlıyordu. Tabancayla öldürdükten sonra, olaya intihar süsü verdim" dediği öğrenildi.

Olay, 24 Mart'ta Yaylacık Mahallesi 185 Sokak'taki 4 katlı binanın zemin katındaki dairede meydana geldi. Gayrimenkul işi yapan ve Çeşme'de otel işleten iş insanı Zafer U.'nun eşi P.U, sabah polisi arayarak, evlerinin üst katındaki odada eşinin cesedini bulduklarını bildirdi. Adrese gelen polis ekiplerince yapılan ilk incelemede, elinde kendisine ait silah bulunan Zafer U'nun intihar etmiş olduğu değerlendirildi. İzmir Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsinin ardından Zafer U, Kaynaklar Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Soruşturma kapsamında Zafer U'nun eşi P.U. ile kızları N.U. ve İ.U'nun (18) ifadelerine başvuruldu. Anne ve kızları, Zafer U'yu intihar etmiş halde bulduklarını söyledi. Ancak ifadelerinde çelişkili anlatımlarda bulundu.

MERMİNİN GİRİŞ AÇISI CİNAYETİ AYDINLATTI

İzmir Adli Tıp Kurumu'ndaki otopsinin ardından hazırlanan raporda ise olayın, merminin kafatasına giriş açısı nedeniyle intihar değil, cinayet olabileceği bildirildi. Rapor üzerine anne ve kızları gözaltına alındı.

SORGUSUNDA İTİRAF ETTİ

Sorguda N.U. babasını kendisinin öldürdüğünü itiraf etti. N.U.'nun ifadesinde, "Bana kötü davranıyor ve kısıtlıyordu. Sürekli hakaretler savuruyor, küfrediyordu. Taciz gibi bir durum yoktu. Babamı tabancayla öldürdükten sonra, olaya intihar süsü verdim" dedi.

"KIZIM HAPSE GİRMESİN DİYE GERÇEĞİ AÇIKLAYAMADIM"

Anne P.U.'nun da, "Silah sesini duymamıştım. Sabah kalktığımda kızım, 'Anne, ben babamı öldürdüm' dedi. Odaya gidip baktığımda şoka girdim. Kızım hapse girmesin diye panik yapıp, gerçeği açıklayamadım" şeklinde konuştuğu öğrenildi.

Polisteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen 3 şüpheliden N.U. tutuklanarak cezaevine gönderildi. P.U. ile diğer kızı İ.U.'ya ise konutu terk etmeme yönünde adli kontrol getirildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3. Sayfa

İzmir 3. Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI SEYRAN HAMİLE KALACAK MI? Yalı Çapkını Seyran ölecek mi? 4 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! YALI ÇAPKINI 68. BÖLÜM CANLI İZLE! #127916 Yalı Çapkını son bölüm tek parça FULL izle! 4 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 4 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 4 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (101)

misafir:

İş insanı zemin katdamı oturuyormuş vallahi ben kirada oturuyorum bedava plsa zemin katda rutubetden ölmek istemem.Bir lafda kıza kısıtlıyormuş kötü davranıyormuş yazık olmuş babaya Allah rahmet etsin.Zamanında kızını dövmeyen dizini dövermiş misali.......

143
17
yanıtYanıtla
Urfalı:

O eskidendi şimdilerde evden uzaklaştırma veriyorlar

yanıt5
yanıt0
Salih:

Ev dublex ya da triplex olunca zemin katı olur.

yanıt1
yanıt0
Mert:

Baba sapık değilmiş birde maddi durumu iyiymiş ama tutucu birisiymiş kızı rahatlık ve genişlik istemiş yer İzmir

84
22
yanıtYanıtla
Kibar Adam:

Sence izmirliler uzaylimi cahil adam.

yanıt14
yanıt31
Mahmut:

Biz ne konyalı ne adıyamanlı ne urfalı ne kayseriler fördük burda haberlerini okuduk. Ayrıca izmirdekilerin çoğu başka şehirlerden gelip yerleşiyor izmir güzel diye. Hele istanbula anadoludan gelip ordan sonra izmire gelen öyle çokki.

yanıt5
yanıt1
Mhrmhr:

Kadınlar sucsuz erkekler suçlu güzel bir dünya istanbul sözleşmesini imzalayan serefsizler e duyurulur

55
9
yanıtYanıtla
dıttık olmazsa güdülmeniz zorlaşır:

koyun olmanızın teminatı doğal uyuşturucu ; afiyet olsun ! kabesi para dini imanı kapitalizm olandan beklenti içinde olmakla hata yapıyorsunuz gardaşım !

yanıt8
yanıt15
Babası Kısıtlıyormuş:

Ne yaptı. Ders mi çalış dedi. Günde 3 saatten fazla telefon oynamamı dedi. Sen 24 saat oynamak mı istedin. Erkeklerle gezmek evlerine gitmek alkol almak istedinde onu mu kısıtladı. Babası kısıtlıyormuş. Babanı öldürdün artık hapiste özgürsün. Dünya da kısıtlıyor ne olacak şimdi. Zor zamanlar. Nesil bozuk. Doyumsuz. Sorumsuz. . Eğleneyim yiyeyim gezeyim. . Ama çalışmayayım sorumluluk almayayım. Baba ömrünü verdi. Şimdide canını. .

50
3
yanıtYanıtla
DEME ÖYLE YİNE:

gıybet yapma salak herkesin kız çocuğu var dikkat et konuşmalarına

yanıt4
yanıt10
Tüm 101 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title