Haberler

Aydın'da İki Trafik Kazası: 4 Ölü, 14 Yaralı

Güncelleme:

Aydın'da meydana biri 10 aracın karıştığı zincirleme kaza olmak üzere, iki ayrı trafik kazasında 4 kişi öldü, 14 kişi yaralandı.

Aydın'da hafif ticari araçla otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen, diğeri ise 10 aracın karıştığı zincirleme iki ayrı trafik kazasında toplam 4 kişi öldü, 14 kişi yaralandı.

HAFİF TİCARİ ARAÇLA ÇARPIŞTI

Alınan bilgiye göre, Aydın- Muğla karayolu kenarındanki düğün salonundan ana yola çıkmak isteyen Rasim Yıldız yönetimindeki 09 JB 163 plakalı otomobille, Muğla istikametine gitmekte olan İsmail Ünlü'nün kullandığı 26 E 4146 plakalı hafif ticari araç çarpıştı.

ARAÇLAR 30 METRE SÜRÜKLENDİ

Çarpmanın etkisiyle araçlar yaklaşık 30 metre sürüklenirken 09 JB 163 plakalı otomobilde şoförle birlikte yolcu olarak bulunan Hatice Yıldız ve Şengül Evyak olay yerinde hayatını kaybetti. 26 E 4146 plakalı araç içerisinde şoförle birlikte yaralanan Gülser, Taner, Malik Ünlü ise ambulansla çevre hastanelere kaldırıldı.

YAKINLARI İÇİN GÖZYAŞI DÖKTÜLER

Hayatını kaybedenlerin olay yerine gelen yakınları gözyaşı döktü. Bir süre trafiğe kapalı olan yol, daha sonra ulaşıma açıldı.

KAZADA 15 ARAÇ BİRBİRİNE GİRDİ

Aydın-Denizli karayolu Atça Mahallesi yakınlarında da, havanın yağışlı olması dolayısıyla 15 aracın karıştığı trafik kazası meydana geldi.

YARALILARA EKİPLER MÜDAHALE ETTİ

Çevredeki vatandaşların haber vermesiyle olay yerine gelen AFAD, polis ve sağlık ekipleri, araç içerisinde sıkışan yaralılara müdahale etti.

1 KİŞİ ÖLDÜ, 10 KİŞİ YARALANDI

Kazada, Mehmet Güroğlu yönetimindeki 09 Y 5077 plakalı otomobilde yolcu olarak bulunan Korcan Nalbantoğlu olay yerinde hayatını kaybetti.

Yaralanan 10 kişi ise ambulansla çevre hastanelere kaldırılırken, bir süre trafiğe kapalı olan yol daha sonra ulaşıma açıldı.

Kaynak: AA / 3. Sayfa

Rasim Yıldız İsmail Ünlü Muğla Aydın 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title