Haberler

Aydın'da kamyon ile motosiklet çarpıştı: 1 ölü, 1 yaralı

Güncelleme:

Aydın'ın Kuyucak ilçesinde meydana gelen trafik kazasında kamyon ile motosiklet çarpıştı. Kazada motosiklet sürücüsü hayatını kaybederken, yolcu konumundaki kişi ise yaralandı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Aydın'ın Kuyucak ilçesinde kamyon ile motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında motosiklet sürücüsü hayatını kaybederken, yolcu konumundaki kişi ise yaralandı.

Kaza, Gencelli Mahallesi Işıklı Kavşağı'nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kırmızı ışık ihlali yaptığı iddia edilen sepetli motosiklet Denizli istikametine seyir halinde bulunan süt tankeri ile çarpıştı. Feci kazada motosiklet hurdaya dönerken motosiklet sürücüsü Hasan Ali Özcan'ın olay yerinde yaşamını kaybettiği öğrenildi. Olay yerine gelen 112 sağlık ve polis ekipleri motosiklette bulunan diğer yaralıya müdahale ederek Nazilli Devlet hastanesine sevk etti. Motosiklet sürücüsünün eşi olduğu öğrenilen F.Özcan'ın durumunun ağır olduğu belirtildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Motosiklet Kuyucak Aydın Ölüm Soruşturma Trafik Kazaları 3.Sayfa Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title