Haberler

Artvin'de tüyler ürperten görüntü! Deniz üzerinden gelen kar fırtınası kamerada

Güncelleme:

Şiddetli kar yağışının etkili olduğu Artvin'in Hopa ilçesinde deniz üzerinden gelen kar fırtınasına ait görüntü izleyenleri hayrete düşürdü.

Artvin Hopa'da deniz üzerinden gelen yoğun kar fırtınasının hızlandırılmış görüntüsü, Meteoroloji Genel Müdürlüğü Resmi Twitter Hesabından yayınlandı. Görüntüler büyük ilgi çekti.

KAR KALINLIĞI 1 METREYİ BULDU

Artvin'de 2 gündür devam eden yoğun kar yağışı, dün sabah saatlerinde etkisini arttırmış kar kalınlığı kent merkezinde 30 santimetreye ulaşırken yüksek kesimlerde ise 1 metreyi buldu. Belediye ekipleri de kapalı mahalle yollarını açmak için çalışma başlattı.

186 KÖY YOLU ULAŞIMA KAPANDI

Kar yağışının etkili olduğu Artvin ve ilçelerinde 186 köy yolu ulaşıma kapandı. Merkezde 21, Ardanuç 30, Arhavi 25, Hopa 8, Kemalpaşa 12, Borçka 38, Murgul 9, Şavşat 33, Yusufeli 10 köy yolu kapalı olduğu ifade edilirken İl Özel İdaresi ve belediye ekipleri, kar nedeniyle kapanan köy yollarını ulaşıma açmak için çalışma başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3. Sayfa

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Twitter Artvin Hopa 3. Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (17)

htc ergdn:

Doğa gücünü gösterdi nedir yaaa?? Allah gücünü gösterdi demek çok mu zor????

111
15
yanıtYanıtla
enteresan:

Adamsın!

yanıt13
yanıt5
asdas:

doğada allahı yaratıyor zaten

yanıt0
yanıt14
Çok bilmek zararlıdır:

Doğayı bizim Mahmut abi yönetiyordu zaten :)

yanıt4
yanıt4
red:

bu hersene olan bir olaydır buna ''deniz etkisi kar'' denir. gayet normal bir hava olayıdır istanbuldada çoğu zaman olmuştur. herşeye bir felaket senaryosu üretmeyin.

54
4
yanıtYanıtla
deli:

Red Fox sen misin :D

yanıt1
yanıt3
Büşra:

Zaten ya Doğa''nın gücüdür ya da bilimsel bir açıklamanız vardır. Hiç katılmadım, bunlar ancak ALLAH''ın iradesiyle üzerimize saldığı intikamlarıdır. Allah çeşit çeşit yöntemle mümin kulları için intikam alır. Allah''ın intikam alışını inkar etmek isteyenler için kıvırtma bahaneleri tükenmek bilmez.

36
20
yanıtYanıtla
xx:

2020 yılı felaketler ile başladı

25
11
yanıtYanıtla
xxl:

sen ne diyon. bu daha iyi günlerimiz.

yanıt8
yanıt2
ahmet:

Allah''ın intikam alacakları, insanları azaba sürükleyen küfür ehli, çirkin utanmazlıklardan, kötülüklerden ve zorbalıklardan sakınmayanlar ve din düşmanlarıdır. Allah, Sabur ismini tecelli ettirir, bu kişileri nimetler içinde yaşatır, öğüt alabilecekleri, bağışlanma dileyebilecekleri ve tevbe edebilecekleri kadar süre verir. Ama belliki bu milletin çoğu halen ibret almaz ve olanları Allah''da değilde başka yerlerde arar bilmeli fay hattını harakete geçiren bir güç var, felaketleride öyle.

22
5
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title