Haberler

Edirne'de yalnız yaşayan adam evinde ölü olarak bulundu

Güncelleme:

Edirne'de bir apartmanda yayılan kötü koku üzerine daireye giren polis ekipleri, 48 yaşındaki Doğan Erol'un ölü olarak bulunduğunu tespit etti. Yalnız yaşayan Erol'dan 4 gündür haber alınamadığı belirtildi.

Edirne'de kötü koku üzerine bir apartman dairesine giren polis ekipleri, 48 yaşındaki Doğan Erol'un cansız bedeniyle karşılaştı. Yalnız yaşayan Erol'dan 4 gündür haber alınamadığı belirlendi.

CANSIZ BEDENİ BULUNDU

Edirne'nin Barutluk Mahallesi'nde bir apartmandan yayılan kötü koku üzerine polis ekiplerine haber verildi. Sağlık ekipleriyle birlikte kokunun yayıldığı daireye giren polis ekipleri, 48 yaşındaki Doğan Erol'un hayatını kaybettiğini belirledi.

4 GÜNDÜR HABER ALINAMIYORMUŞ

Evinde yalnız yaşadığı ve 4 gündür kendisinden haber alınamadığı öğrenilen Doğan Erol'un cansız bedeni, savcılık incelemesinin ardından otopsi için Trakya Üniversitesi Tıp Hastanesi Morgu'na kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Doğan Erol Edirne 3.Sayfa Sağlık Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title