Haberler

Bir ilçe diken üstünde! Farklı noktalarda bulunan 2 yarasa ölüsü vatandaşları korkuttu

Güncelleme:

Turizm cenneti Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde sahilde farklı noktalarda bulunan 2 yarasa ölüsü, vatandaşları endişelendirdi. Koronavirüs korkusuyla yetkililere haber veren vatandaşlar, yarasaların incelenmesini istedi.

Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde sahilde 2 yarasa ölüsü bulundu. Vatandaşlar koronavirüs korkusuyla yarasa ölülerinin incelenmesini istedi.

Gazipaşa Koru Mahallesi'nde doğal havuzların da bulunduğu sahilde 2 yarasa ölüsü bulundu. Hafta sonu sahilde gezen vatandaşlar, ölü yarasaları görünce şaşırdı. 12 santimetre boyunda, kanat açıklığı ise 15 santimetreyi bulan yarasa ölülerini görenler, tedirgin oldu. Yarasa ölülerinin alınmasını isteyen vatandaşlar 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayıp durumu bildirdi.

Bir ilçe diken üstünde! Farklı noktalarda bulunan 2 yarasa ölüsü vatandaşları korkuttu

"HASTALIĞIN SEBEBİNİN YARASALAR OLDUĞUNU DUYDUM"

Sahilde spor yaparken yarasa ölülerini görüp, 112'ye bildirdiğini söyleyen Mustafa Mustafaoğulları, "Sahile gezmeye gelmiştim. Bir yarasa ölüsüne rastladım, tedirgin oldum. Bu günlerde bir virüs olayı var. Çin'de grip hastalığının sebebinin yarasalar olduğunu duydum. Yetkililere de bilgi vermek istedim. Biz vatandaş olarak duyarlılık gösteriyoruz ama sonuç alamadım. Sonra 112'yi aradım. 'Milli Parklar Müdürlüğü'nden dönecekler' denildi. Şu anda hala bir yetkili gelecek diye bekliyorum" dedi.

Bir ilçe diken üstünde! Farklı noktalarda bulunan 2 yarasa ölüsü vatandaşları korkuttu

İKİ FARKLI YERDE GÖRÜNCE ŞÜPHELENDİ

Koru sahilinde çocuğuyla gezinti yaparken sahile vurmuş iki farklı yerde yarasa ölüsü gördüğünü anlatan Burhan Yıldız da "Sahilde oğlumla gündelik yürüyüş yaparken, oğlumla yarasaları gördüm. Önce birini gördüm, gömdüm. 20 metre ilerledikten sonra bir tane daha bulunca dikkatimi çekti, yetkililere bildirmek istedim. Sonuçta bir hastalık söz konusu" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Gazipaşa Antalya Haberler

Bakmadan Geçme

ANLIK ALTIN FİYATLAR! Bugün (9 Mayıs) çeyrek ve gram altın kaç TL? Kapalı Çarşı altın fiyatları ne kadar? Yeni randevu sistemi ne? Hastanelerde onaylı randevu sistemi nedir, ne zaman başlayacak? ASLI HÜNEL İLE GELİN EVİ CANLI İZLE! Gelin Evi son bölümde neler oldu? 8 Mayıs... YALI ÇAPKINI SON FRAGMAN CANLI İZLE! Yalı Çapkını 69. bölüm fragman FULL İZLE! #127916 SON DAKİKA: SAĞLIK BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI! 36 bin sağlık çalışanı alım başvuru kılavuzu yayınlandı mı, ne zaman yayınlanacak? 10 MAYIS BİM AKTÜEL ürünler kataloğunda neler var? BİM'e gelecek ürünler ve BİM fiyat listesi! Doğal Taşların Özellikleri ve Faydaları: Hangi Kristal Ne İşe Yarar? BİLSEM bireysel değerlendirme sınavı ne zaman 2024? MEB BİLSEM sınav belgesi yayınlandı mı? Sonuç tarihi ne zaman açıklanacak? ÖĞRETMEN ATAMALARINDA MÜLAKAT NASIL OLACAK? Mülakat değişti mi, ne olacak? Anneler günü anlamlı sözler! #128144 Anneler günü için anlamlı ve kısa mesajlar neler? Mülakat sistemi kalkacak mı? MEB öğretmen atamalarında yeni mülakat sistemi nedir? Trafik haftası ne zaman 2024? Trafik haftası hangi hafta, ayın kaçında? Öğretmen atamalarında mülakat değişiyor mu? Öğretmen atamalarında yeni mülakat sistemi ne olacak? İŞKUR en çok açık olan meslekler neler? #128204 Türkiye'de en kolay iş bulunan meslekler hangileri? Mayıs ayı aile destek ödemeleri yattı mı, ne zaman yatacak? Sosyal yardım mayıs ayı ödemeleri yattı mı?
500

Yorumlar (61)

ercü:

bir an önce gelsin şu virüs ülkemize inşAllah, bakalım benim gibi Anadolu delikanlısını öldürebilecek mi merak ediyorum. HODRİMEYDAN KORONAVİRÜS.

11
118
yanıtYanıtla
erg:

sen nasıl bi malsın yahuu. .

yanıt42
yanıt2
Hakan:

Hahaha Ercü , cahillik böyle birsey herhalde .

yanıt23
yanıt1
maho ağa:

bir ay öncesine kadar bu dünyada bizi kim durdurabilir diyen çin devlet başkanı ufacık bir virüsle Allah sizi helak etti,

23
9
yanıtYanıtla
Kıyamet yakın.....:

O zaman Elazığ daki deprem için Rabbim Elazığ helak etti diyebilirmiyiz. . . . . .

yanıt15
yanıt10
YORUMA CEVAP:

Ona da günahların affına vesile diyebiliriz. Belanın birçok mahiyeti vardır.

yanıt3
yanıt2
coni:

ne helaki lan adamlar dunya lideri cahil cahil konusma

yanıt6
yanıt14
MEHMET HOCA:

Oradaki Müslümanlara kan kusturmanın bedeli bu.

yanıt5
yanıt1
Yargısız:

Tamam artık abartın da abartın Nasıl ınsanlarsınız ya boş boş muhabbet yapıyonuz

12
11
yanıtYanıtla
din simsarları:

parmak izi alın dayıdan öldürüp kendisi atmış olabilir

9
8
yanıtYanıtla
Tüm 61 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title