Haberler

Anavatan Partisi'nden AK Parti'ye Destek

AK Parti Batman Milletvekili Adaylarını Ağırlayan Anavatan Batman İl Başkanı Kemal Tarhan, Genel Seçimlerde AK Parti'yi Destekleyeceklerini Belirtti.

AK Parti Batman milletvekili adaylarını ağırlayan Anavatan Batman İl Başkanı Kemal Tarhan, genel seçimlerde AK Parti'yi destekleyeceklerini belirtti.

AK Parti Batman Milletvekili adayları Ahmet İnal, Nezir Nasıroğlu, Ali Suçin ve Mehmet Emin Ekmen, Anavatan Partisi İl Başkanı Kemal Turhan'ı ziyaret etti. Yapılan görüşmeler sonunda, Anavatan Partisi olarak seçim sürecinde AK Parti'yi destekleme kararı aldıklarını belirten İl Başkanı Tarhan, "Anavatan Partisi olarak seçime girmememiz, oy kullanmayacağımız anlamına gelmiyor. Bu yüzden biz AK Parti'de karar kıldık. Partimizden istifa etmiyoruz, bütün teşkilatlarımız görevlerini sürdürecektir fakat seçim

süresince AK Parti'yi destekleyeceğiz. Ben teşkilat mensuplarıyla görüşüp, onların fikirlerini aldım. Arkadaşlarımız AK Parti'yi kendilerine daha yakın gördü. Bu yüzden bu kararı aldık, hepimize hayırlı olsun. Batman'a hizmet için birlikteliğimiz devam edecektir" dedi.

AK Parti heyeti ise Batman'a hizmet için çıktıkları yolda Anavatan Partisi'nin desteğini görmelerinin kendilerini daha da güçlendirdiğini belirtti. Anavatan Partisi teşkilatına kararından dolayı teşekkür eden heyet, birlikteliğin Batman'a hayırlı olmasını diledi.

(MŞY-FA-OMR-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

3.Sayfa Sağlık Kültür Sanat Politika Spor Dünya Ekonomi Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title