Haberler

Amca Çocuklarının Miras Kavgası Kanlı Bitti: 2 Ölü, 2 Yaralı

Güncelleme:

Adana'nın Kozan ilçesinde amca çocuklarının miras kavgasında Ahmet Karaca ile kardeşi Zeynur Karaca öldü, annesi Havva ile diğer kardeşi İsmail Karaca yaralandı.

İlçeye bağlı Işıklı Mahallesi'nde yaşayan, Ahmet, kardeşleri Zeynur ve 33 yaşındaki İsmail Karaca ile amcalarının çocukları 45 yaşındaki Muzaffer ve kardeşleri 40 yaşındaki Zafer, 33 yaşındaki Nihat ve 22 yaşındaki Beytullah Karaca, iddiaya göre dün saat 20.00 sıralarında miras yüzünden tartıştı. Tartışmanın ardından taraflar evlerine gitti, ancak saat 02.00 sıralarında Beytullah, Muzaffer, Zafer ve Nihat Karaca kardeşler, Ahmet ve İsmail Karaca'nın evine gidip dışarı çıkmaları için bağırmaya başladı.

ÜZERLERİNE KURŞUN YAĞDIRDILAR

Sesler üzerine dışarı çıkan 65 yaşındaki Havva Karaca ile çocukları Zeynur, Ahmet ve İsmail'in üzerine tabancayla ateş edildi. Zeynur Karaca olay yerinde ölürken, Havva, Ahmet ve İsmail Karaca ambulanslarla Kozan Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Yaralılardan Ahmet Karaca da tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Durumu ağır olan İsmail Karaca ise Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

Olayın ardından Beytullah Karaca kaçarken, Muzaffer, Zafer ve Nihat Karaca jandarma tarafından gözaltına alındı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3. Sayfa

Ahmet Karaca Kozan 3. Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title