Haberler

AK Parti İstanbul Gençlik Kolları üyelerinden Erol Mütercimler hakkında suç duyurusu

Güncelleme:

- AK Parti İstanbul Gençlik Kolları üyelerinden Erol Mütercimler hakkında suç duyurusu Ak Parti İstanbul Gençlik Kolları üyeleri, katıldığı televizyon programında İmam Hatip Okullarından mezun olanlara hakaretlerde bulunan Erol Mütercimler hakkında suç duyurusunda bulundu.

- AK Parti İstanbul Gençlik Kolları üyelerinden Erol Mütercimler hakkında suç duyurusu

İSTANBUL - Ak Parti İstanbul Gençlik Kolları üyeleri, katıldığı televizyon programında İmam Hatip Okullarından mezun olanlara hakaretlerde bulunan Erol Mütercimler hakkında suç duyurusunda bulundu.

Katıldığı bir televizyon programında İmam Hatip Okulları'ndan mezun olanlara yönelik hakaretlerde bulunan Erol Mütercimler'e yönelik tepkiler sürerken Ak Parti İstanbul Gençlik Kolları üyeleri Mütercimler hakkında savcılığa başvurdu.

Bakırköy Adliyesi önünde toplanan partililer adına AK Parti İstanbul Gençlik Kolları Siyasi Hukuki İşler Başkanı Avukat Abdurrahman Sacid Göksu açıklamalarda bulundu.

İmam Hatip okullarının saygın kurumlar olduğunu Erol Mütercimler'in açıklamasının kabul edilemez olduğunu kaydeden Göksu, "Erol Mütercimler'in yaptığı açıklamalar patavatsızca, vicdani, tarihi gerçeklerle kabul edilemez oluşunun yanında aynı zamanda Türk Ceza Kanununda tanımlanan halkı kin ve düşmanlığa sevk etme unsurunu içermektedir. Bizler AK Parti Gençlik Kolları ve İmam Hatip Liselerine gönül verenler olarak İmam Hatip Liseleri ruhumuzdur diyoruz. Biz gençler olarak İmam Hatip Liselerine saldıranlara yem etmeyeceğiz mücadelede yalnız bırakmayacağız" dedi.

"Her zaman bu zihniyetin karşısında olacağız"

Açıklamalarda bulunan AK Parti İstanbul Gençlik Kolları İl Başkanı Osman Tomaki ise "Bu ülkenin önemli değerini yetiştirmiş İmam Hatip Liselerini çirkin ve ağır ithamlarla hedef alan Erol Mütercimler'e suç duyurusunda bulunmak için toplandık. Biz her zaman bu zihniyetin karşısında olacağız. Bunu sadece anlık yapılmış talihsiz bir açıklama olarak görmüyoruz. Bunu tamamen belli bir güruhun bu zihniyete dolanmış sürekli İmam Hatip Liseleri üzerinden tartışmaya zemin hazırladığını düşünüyoruz" ifadelerini kullandı.

Yapılan açıklamaların ardından adliye önünde toplanan kalabalık Mütercimler hakkında savcılığa suç duyurusu dilekçelerini sundular.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Erol Mütercimler AK Parti 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title