Haberler

Ablasını darbetmekten cezaevine gönderilen kardeş: Adam vurdum serbest kaldım, şimdi nasıl tutuklandım

Güncelleme:

Samsun'da ablasını darbedip yaraladığı iddiasıyla tutuklanan şahıs, "Geçen hafta adam vurdum gelip adliyeden serbest kaldım. Şimdi nasıl tutuklandım?" dedi.

Atakum ilçesi Çobanlı Mahallesi'nde meydana gelen olayda, edinilen bilgiye göre, B.Ç. (31) ablası H.Ö.'yü aralarında çıkan tartışma sonucu darbederek çeşitli yerlerinden yaralayıp hastanelik etti.

"NEDEN YARALANDIĞINI BİLMİYORUM"

Hastaneye kaldırılan H.Ö. tedavi altına alınırken, B.Ç. ise şikayet üzerine Atakum İlçe Emniyet Müdürlüğü Aile İçi ve Kadına Karşı Şiddette Mücadele Büro Amirliği ekipleri tarafından gözaltına alındı. Bugün Samsun Adliyesine sevk edilen B.C., ablası ile sözlü tartıştığını ancak darp etmediğini ileri sürdü. Hakkındaki suçlamaları kabul etmeyen B.Ç., "Tartışma sırasında ablamın kafasına ve bacaklarına vurmadım. Bıçakla ve silahla kendisini tehdit etmedim. Kesinlikle ablama tüfekle de vurmadım. Ablamın neden yaralandığını bilmiyorum" dedi.

"ŞİMDİ NASIL TUTUKLANDIM?"

Çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tutuklanan B.Ç. duruşma çıkışı, "Geçen hafta adam vurdum gelip adliyeden serbest kaldım. Şimdi nasıl tutuklandım" ifadelerini kullandı.

B.Ç., Samsun T Tipi Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Atakum Samsun 3. Sayfa Haberler

500

Yorumlar (4)

Kerim DOĞAN:

Adam alışmış suç işleyince yanına kar kaldığını görünce aynen devam etmiş, daha basit bir olaydan tutuklanınca şaşırmış...

47
1
yanıtYanıtla
Murat Vural:

Bunların elini kesecek bir nizamı alemci yokmu !

1
0
yanıtYanıtla
Ozmen Aksu:

Yaralamanın cezası çok öldürmek gerekiyormuş.demekki neymiş sağ bırakmayacakmışın ??????

0
0
yanıtYanıtla
E Evgwgge:

Olayın içine kadın girince tutukla gitsin

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title