Haberler

9 yaşındaki çocuk elbise dolabında boynundan asılı halde bulundu

Güncelleme:

Zonguldak'ta alışverişten dönen anne, 9 yaşındaki oğlunu odasındaki elbise dolabında boynundan asılı halde buldu.

Zonguldak'ın Kilimli ilçesinde meydana gelen elim olayda, oğlunu evde bırakarak alışverişe giden anne alışverişi yapıp kısa sürede eve geri döndü. Eve geldiğinde yalnız olan oğlu Rüzgar E'yi evde bulamayan anne, elbise dolabına bakınca şoka uğradı. Oğlunu atkı ile elbise dolabına asılı halde bulan anne sinir krizleri geçirdi.

ÇOCUK, KALDIRILDIĞI HASTANEDE YAŞAMINI YİTİRDİ

Kilimli Semt Polikliniğine acil olarak kaldırılan çocuk burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Rüzgar E'nin cenazesi otopsi için Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili polis ekipleri geniş çaplı araştırma başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Zonguldak Kilimli 3. Sayfa Haberler

500

Yorumlar (64)

kafa:

9 yaşındaki çocuğu evde tek başına bırakıp alışverişe gitmek nedir ya?

11
19
yanıtYanıtla
FBI:

9 YASINDAKI COCUK COK DA KUCUK DEGIL, OLAYDA BASKA BISEYLER VAR

yanıt16
yanıt3
CIA:

Bizde FBI gibi düşünüyoruz

yanıt4
yanıt0
misafir:

çocuğu neden evde bırakıyorsun diyenler belki kadıncağız virüs var diye alış veriş yapacak dışarı çıkarmak istememiştir. Yine oyun kurbanı mı bu yaştaki çocuk

24
3
yanıtYanıtla
Arada uğra:

Bende sana katılıyorum Kasıt yoksa bir çok mücbir sebep var.

yanıt3
yanıt2
zzzz:

virüs olmasada çocuk 9 aylık bile olsa bu kadınlar illahaki çocugu evde bırakırlar

yanıt0
yanıt7
ALLAH KORUSUN:

Şu anda 12 yaşında olan oğlum 9 yaşındayken istediğini yerine getirmediğim için ablamın her isteği oluyor, benim olmuyor deyip kendini pencereden atmak istedi. Son anda engel oldum o dönemlerde maddi çıkmazlarım vardı bana baskı yapanlara çare yok, ne yapayım öldüreyim mi kendimi. . . Gibi cümleler kullanıyordum. Çocuklar çok saf ve mahsumdurlar sevdiklerinin yanlış söz ve eylemlerini de taklit edebilirler. Aileler özellikle çocuklarının yanında söz ve fiillerinde sorumlu davranmalı. . .

17
9
yanıtYanıtla
The barbarıan:

BEN SOKAKTA HERHANGİ BİRİNİZE HİÇ BEKLEMEDİĞİNİZ BİR ANDA TEKME TIKAT VEYA SOPAYLA DALIP SİZİ KOMAYA SOKUP HASTANELİK ETSEM BENİ KARAKOLA GÖTÜRÜP 2 SAAT SONRA SERBEST BIRAKIYORLAR. ADALET BAKANI RUH GİBİ! YEMİN EDİYORUM, ADALET BAKANI YERİNE KAHVE FİNCANINI KOYUN, KAHVE FİNCANI DA EN AZ ADALET BAKANI KADAR BAKANLIK YAPAR.

19
3
yanıtYanıtla
Mehmet 1:

Bu hakaret dolu içeriğin hesabını vermeye hazır ol

yanıt2
yanıt8
vatansever:

hay kalemine sağlık, şu salıvermeler yüzünden bütün hakim savcılardan nefret ediyorum. adam darp yapıyor, bir sürü suç işliyor savcı bey adli kontrol şartıyla serbest bırakıyor, kısacası diyorlar ki bir problem mi çıktı öldürün birbirinizi, yazıklar olsun böyle adalete, yazıklar olsun böyle hakim ve savcılara, yazıklar olsun bu kanunları düzenleyenlere ve adalet bakanına. . .

yanıt4
yanıt1
Tüm 64 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title