Haberler

Başkentin göbeğinde kan donduran intihar! "Hadi görüşürüz" deyip 7. kattan atladı

Güncelleme:

Ankara'da 20 yaşındaki bir genç, misafir olarak gittiği arkadaşının 7. katındaki evinin balkonundan "Hadi görüşürüz" deyip atlayarak intihar etti. Dehşete düşüren o anlar bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

Ankara'da bir site içerisinde 11 katlı apartmanda meydana geldi. İddialara göre bunalımda olan 20 yaşındaki Ahmet Acar, misafirliğe geldiği arkadaşının evinin balkon demirine çıktı. Alkollü olduğu da ileri sürülen genç, 7'nci katta bulunan evin balkonundan kendisini aşağıya bıraktı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda jandarma ve sağlık ekibi sevk edildi.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Vücudunda kırıklar oluşan ve kanlar içerisinde kalan Acar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Pursaklar Devlet Hastanesine sevk edildi. Ağır yaralanan genç, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kan donduran o anlar bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansırken, jandarma ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

7. kattan atlayarak intihar etti

"HADİ GÖRÜŞÜRÜZ" DEYİP ATLADI

Olayın tanıklarından Sümeyye Soysal, "Balkona çıkmıştım. Birisi balkon demirlerinin üzerine çıkmıştı. Sonra aşağıya bakıp da 'Hadi görüşürüz' dedi ve atladı. Normal birisinin yapacağı bir hareket değildi. Ayağının ve ellerinin kırıldığını söylediler. Misafirmiş burada. 7'nci kattan atlamış. Durumu çok ağırdı. Vücudunda morluklar vardı" ifadelerini kullandı.

7. kattan atlayarak intihar etti

"HEMEN ÖLMÜŞ"

Bir diğer tanık Mustafa Daldal ise "Vatandaşlar toplanmıştı. Bir genç ayakkabılarıyla birlikte balkona çıkmış. Aşağıdan küfür etmişler, 'Atlayamazsın' demişler. Misafir olarak gelmiş. Atladıktan hemen sonra ölmüş. 7'nci kattan ayakkabılarıyla beraber atlamış. Demek ki içeride bir tartışma çıkmış" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Altındağ Misafir Ankara Haberler

Bakmadan Geçme

Starbucks zam geldi mi? Starbucks fiyatları ne kadar oldu? Akaryakıta zam mı geldi 3 Mayıs 2024? Elazığ'da deprem mi oldu SON DAKİKA? 3 Mayıs CUMA (Sivrice) Elazığ depremi şiddeti, merkezi ne? #128558 Fenerbahçe hangi gün kuruldu? FB 3 Mayıs'ta mı kuruldu? 3 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 3 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! Makas ne zaman icad edilmiştir? Makas kaç yılında icad edildi? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 3 Mayıs 2024 Cuma! 3 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 3 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 3 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 3 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 3 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 3 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 3 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 3 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni! Aston Villa elendi mi? Aston Villa UEFA Konferans Liginden elendi mi?
500

Yorumlar (5)

senar:

20 yaşındaki bir genç hangi yük ağır geldi ki bedenine intihar etmeyi tercih etti. nereye gidiyoruz. Allah sonumuzu hayır eylesin

124
5
yanıtYanıtla
Hakan Arslanoglu:

Hayatının baharında olan genç bunalımdan kurtulmak için ölümü seçiyor. İnsan ne kadar bunalımda olursa olsun, ne kadar büyük derdi olursa olsun ölmeye değmez..

61
2
yanıtYanıtla
Senemsu Kocbas:

Hemen sonra ölmüş deyip özendirmek…..

21
7
yanıtYanıtla
Sesilya:

Algıda seçicilik.

yanıt0
yanıt0
Seren Yakut:

Bilmeden ifade vermiş su adama bak. İçerden tartısma olmuşda ayakkabıyla cıkmısta vs vs ne kolay anlatmış saçma sapan o yalan ifade yüzünden gencecik biri suan yogun bakımda yatıyor bilmeediginiz konulara yorum yapmayı bırakın artık

3
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title