Haberler

25 yaşındaki hemşire korona virüse yenik düştü

Güncelleme:

25 yaşındaki hemşire korona virüse yenik düştü Genç hemşire geride biri 8 aylık 2 çocuk bıraktı Afyonkarahisar'ın İhsaniye ilçesinde evli ve 2 çocuk annesi olan 25 yaşındaki hemşire yakalandığı korona virüse yenik düşerek hayatını kaybetti.

25 yaşındaki hemşire korona virüse yenik düştü

Genç hemşire geride biri 8 aylık 2 çocuk bıraktı

AFYONKARAHİSAR - Afyonkarahisar'ın İhsaniye ilçesinde evli ve 2 çocuk annesi olan 25 yaşındaki hemşire yakalandığı korona virüse yenik düşerek hayatını kaybetti.

Edinilen bilgilere göre, İhsaniye İlçe Entegre Hastanesinde görevli Sultan Fidan yaklaşık 2 hafta önce korona virüse yakalandı. Durumu kötüleşen Fidan ardından Isparta'daki bir hastaneye kaldırıldı. Tedaviye cevap vermeyen Fidan hayatını kaybetti. Evli ve 2 çocuk annesi olduğu öğrenilen Fidan'ın küçük çocuğunun ise 8 aylık olduğu öğrenildi. Fidan'ın ölümü kentte sağlık camiasını hüzne boğarken, genç hemşirenin cenazesinin korona virüs tedbirleri kapsamında toprağa verildiği öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Hisarcık İhsaniye 3. Sayfa Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title