Haberler

Soğukkanlılıkla silahlarını çekip birbirlerine ateş ettiler: 2 ölü, 2 yaralı

Güncelleme:

Sakarya'da bir iş yerinde çıkan tartışma silahlı kavgaya dönüştü. Taraflar birbirlerine ateş açarken olayda 2 kişi öldü, 2 kişi de yaralandı. Silahlı kavganın görüntüleri ise anbean güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, önceki gün Hendek ilçesi Başpınar Mahallesi Bağdat Caddesi'ndeki bir iş yerinde meydana geldi. İş yeri sahipleri ile karşı grup arasında bilinmeyen nedenle tartışma, kısa sürede silahlı kavgaya dönüştü. Kavga sırasında taraflar birbirlerine silahlarla ateş açtı.

Silahlı kavgada Enes Güney, Fatih Sunman, M.Y. ve E.K. yaralandı. Yaralılar, bölgeye sevk edilen ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Yaralılardan, Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedaviye alınan Enes Güney ve Fatih Sunman, doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı. Güney ve Sunman dün Hendek ilçesinde son yolculuklarına uğurlandı.

O ANLAR KAMERADA

Bu arada silahlı kavga, olayın yaşandığı iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, ofiste iki taraf arasında başlayan tartışmanın büyümesi üzerine, tarafların birbirlerine tabanca ile ateş ettikleri anlar yer aldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3. Sayfa

Başpınar Sakarya Bağdat kavga 3. Sayfa Haberler

500

Yorumlar (76)

AMBETİ:

Sakarya kültürsüz barzo insanların yaşadığı yer .

38
2
yanıtYanıtla
Hamedan:

Barzo nedir anlamadım

yanıt3
yanıt4
saloo:

lan dengessz genelleme yapma her şehirde var eskiyalardan olmayan yer yok adalet yok ülkede ceza olsa kimse kimseye silah çekip vurmaz cesaret edemez idam şart bu ülkede ve ağır cezalar şart polis jandarma hariç kimsede silah bıçak olmicak kel kafalı tahrik etti adamı keşke o pislik ölseydi

yanıt2
yanıt2
mafya üyesi trabzonlu:

çok güzel, pislikler birbirini temizliyor. sakarya türkiyenin teksasıdır, güneydoğu dahil türkiyenin en tehlikeli yeridir.

23
14
yanıtYanıtla
VaNLı:

Kabadayılık Sizin Olsun Biz İnsan Kalmayı Tercih Ediyoruz Güney Doğunun Adınıda Kirletme Biz Tehlikeli Deiliz Biz Adamına Göre Adamız

yanıt30
yanıt3
Asdf:

Güney doğuya gidip gezmeni isteriz

yanıt11
yanıt1
Tarihçi:

Sen git güneydoğunun cömert insanlarını gör Güneydoğu yu ağzına alırken bismillah cek

yanıt10
yanıt0
Turk:

Güneydoğu da ne gibi tehlike var ki. Pkk vardı onlar da dağda zaten kalmadılar devletimiz temizledi devam da ediyor. Bunun dışında İstanbul daki kadar cinayet dünyada yoktur hergun birileri birilerini vuruyor öldürüyor

yanıt9
yanıt0
mmmddd:

okumamış görmemişsin belli

yanıt0
yanıt0
x:

lütfen. . bu kişi daha çok yaygınlaştırın. . . gebertin birbirinizi. . . kokuşmuş leş yiyiciler. . . siz birbirinizi geberttikçe masumların yaşam alanı genişlesin. . . daha yaşanır bir dünya için gebertin birbirinizi. . . .

31
2
yanıtYanıtla
Tüm 76 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title