Haberler

"3 Puan İstiyorduk Olmadı"

Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Özdilek: Bir Puana Sevinmeliyiz Ama Maçı da Koparabilirdik

Sivas'ta 1-1 biten maç sonrası konuşan Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, "3 puan istiyorduk olmadı. Bu şartlarda maçtan puansız ayrılsak çok büyük kayıp olurdu" dedi. Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek ise, "Bir puana sevinmeliyiz ama maçı da koparabilirdik" diye konuştu.

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, maç sonrası düzenlenen basın toplantısında iki takımı da mücadelesinden dolayı kutlayarak, "Çok zor şartlar ki mücadeleden 3 puan istiyorduk. Ama olmadı. İkinci yarı daha üstün oynadık. Ama saha şartları oynamamızı engelledi. Buradan mağlubiyetle ayrılsaydık çok büyük kayıp olurdu. Çok fazla arkadaşımız eksikti. Gönül isterdi ki bugün 3 puanla ayrılalaım. Bazı oyuncularımız ilk kez kar altında maça çıktı. Ligde telafisi olmayan maçlar oynayacağız. Deplasmanda oynayacağımız maçlarda bunu telafi edeceğiz. Bursaspor maçına Hayrettin dışında diğer futbolcularımızı yetiştirmeye çalışacağız. Biran önce onların iyileşmesi için çalışmalarımız sürüyor. Bursa maçında istediğimiz oyuncuları kullanarak puan yada puanlarla döneceğiz. Kaan iyi bir futbolcu ilk defa Süper Lig'de oynadı. Daha da iyi olacak. Dezavantajlarımız vardı ama her şeye rağmen maçı galibiyetle kapatabilirdik" dedi.

Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdelik ise, "Buraya gelirken bu kadar zor şartlar beklemiyorduk. Aslına bakarsak deplasmanda bir puana sevinmeliyiz. Ama maçı kopartabilirdik. Rakibin tek pozisyonu vardı o da golle sonuçlandı.

Lig uzun bir maraton her maç bizim için çok önemli. Her iki takımı da tebrik ediyorum. Maçta 3-4 tane tartışılacak pozisyon var. Sonuçta hakemler gördüğünü vermeye çalışıyor biz onlara güveniyor inanıyoruz." dedi. Karlı zeminle lgili olarak ise, "Sivas stadyumunun ısıtmalı olduğunu biliyordum. Ama bugün çok iyi çalışmadı sanırım" şeklinde konuştu.

Sivasspor'un beraberlik golünü atan Erman Kılıç, "Bizim adımıza çok zor bir maçtı. İki takımda hava koşulları nedeniyle zorlandı. İki bölüm halinde oynandı. İlk devre Antaylaspor biraz daha iyiydi. İkinci yarı ise maç ortada geçti. Ayrıca umut verdiğimizi düşünüyorum. İlerleyen haftalar için de bu önemli." diye konuştu.

Sivasspor'un yeni transferlerinden Kamil Grosicki ise "Gerçekten zor şartlarda bir oyun oldu. Elimden geleni yaptım ama atmosferik şartlar nedeniyle istediğimizi alamadık. Daha önce hiç bu şartlar altında maça çıkmadım. İlk oldu benim içinde. Zor oldu, o kadar savaşmama rağmen böyle bir sonuç çıktı" dedi.

Nijeryalı futbolcu Eneramo ise, "Çok zor bir maçtı. Hava koşulları maçı daha da zorlaştırdı. Kazandığımız puan için sevinmemiz gerekiyor, kaybedebilirdik te bu şartlarda. Önümüzdeki haftaki maça daha çok çalışıp kazanacağız." dedi. Sandro, "Zor bir maçtı. Zemin koşulları maçı zorlaştırdı. 3 pıuana ihtiyacımız vardı. Bunu alamadık. Önümüzdeki maçlarda bunu başaracağız" diye konuştu.

Antalyaspor kalecisi Ömer Çatkıç, futbol oynamak için zor sir gün olduğunu, alınan ebareberliğin galibiyet kadar önemli olduğunu söyledi. Necate Ateş ise "Futbol oynamak innılmaz zordu. Çok net pozisyonlarımız vardı. 2-0 yapabilseydik maçı kopartacaktık. İki tane penaltı pozisyonu var. Bunları hocamız göremedi sanırım. Bunlardan biri penaltı olmuş olsa maçı alarak dönecektik. Buradan puan çıkartmak önemliydi. Bunu da başardık" dedi.

Daha önce Sivasspor forması da giyen Antalyasporlu İbrahim Dağaşan, "Öncelikle iki takımıda kutluyorum. Bu şartlarda oynamak çok zor. Maçın genelinde iki takımda iyi mücadele etti. Ama bizim daha net pozisyonlarımız vardı. Onları gole çevirseydik çok daha farklı olurdu. Sivas deplasmanından bir puan aldık mutluyuz" şeklinde konuştu

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Spor Haberler

Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan'ın görüntüleri tartışma yarattı

Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan'ın görüntüleri tartışma yarattı

Bahçeli, paşalardan birinin aftan yararlanmasına itiraz etti: Ben olsam çıkarmazdım

Bahçeli, paşalardan birinin aftan yararlanmasına itiraz etti: Ben olsam çıkarmazdım

CHP lideri Özel, Erdoğan'a seslendi: Madem atamayacaktın, bu 1 milyon günahsızı niye okuttun?

CHP lideri Özel, Erdoğan'a seslendi: Madem atamayacaktın, bu 1 milyon günahsızı niye okuttun?

Amasya'da büyükbaş hayvana balta ve bıçakla eziyet eden 5 kişi tutuklandı

Amasya'da büyükbaş hayvana balta ve bıçakla eziyet eden 5 kişi tutuklandı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title