Haberler

3 Gencin Feci Sonu

3 Gencin Ölümüyle Sonuçlanan Kazada Aracı Kullanan Sürücünün Ehliyeti Yokmuş!

3 gencin ölümüyle sonuçlanan kazada aracı kullanan sürücünün ehliyetsiz olduğu ileri sürüldü.

İZMİR'in Karşıyaka İlçesi´nde iddiaya göre aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle kontrolden çıkan otomobil takla attı. Kazada otomobildeki 3 genç de hayatını kaybetti.

Kaza, dün saat 04.00 sıralarında, Anadolu Caddesi üzerinde meydana gelen. Konak'tan Karşıyaka yönüne giden ve sürücüsünün kimliği tespit edilemeyen 35 KJV 58 plakalı otomobil, görgü tanıklarının ifadelerine göre yolda aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu kontrolden çıktı. Otomobil yol kenarındaki beton bariyerlere hızla çarptı. Çarpmanın etkisiyle takla atarak sürüklenen otomobil, yine yol kenarındaki bariyerlere çarparak durabildi. Kazayı gören vatandaşlar durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, aracın içindeki üc gencin de hayatını kaybettiğini belirledi. Araç içinde sıkışarak ölen üç gencin cesetleri, olay yerine çağrılan AKS 110 ekiplerinin çalısması sonucu çıkarıldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, otomobil içinde hayatını kaybedenlerden ikisinin Emre Alabay (21) ve Atalay Alabay (22) olduğunu belirledi. Kazada hayatını kaybeden üçüncü kişinin üzerinden herhangi bir kimlik çıkmaması nedeniyle kimlik tespit çalışmasına başladı.

Nöbetçi Cumhuriyet Savcısı ve polis ekiplerinin yaptığı incelemelerin ardından gençlerin cesetleri, cenaze aracıyla morga götürüldü. Yapılan incelemede ise otomobilin ´Alabay Turizm Şirketi´ne ait olduğu belirlendi.

KİMLİĞİ BELİRLENDİ, EHLİYETSİZMİŞ

Takla atan otomobilde ölenlerden 3´üncü kişinin, Kadir Haktan Türkoğlu (20) olduğu belirlendi. Türkoğlu´nun, otomobili kullandığı ileri sürülürken, ehliyetinin olmadığı, 2009 yılında da bu şekilde araç kullandığı gerekçesiyle hakkında işlem yapıldığı öğrenildi. Otomobili kimin kullandığı, alkollü olup olmadıklarının yapılacak kriminal inceleme ve soruşturma sonucu ortaya çıkacağı bildirildi.

TANINMIŞ AİLEYE MENSUPLAR

Kazada ölenlerden Emre Alabay ve Atalay Alabay´ın kuzen oldukları, Karşıyaka İlçesi´nde faaliyet gösteren Alabay Taşımacılık Şirketi´nin sahiplerinden Devrim Alabay´ın yeğeni oldukları, aile şirketlerinde çalıştıkları öğrenildi. Atalay Alabay´ın askere gitme hazırlığında olduğu kaydedilirken, üç gencin, otomobili dolaşmak için Devrim Alabay´dan aldıkları belirlendi. Ölen Emre Alabay ve Atalay Alabay´ın, geçen ay, Bostanlı Semti´ndeki ünlü bir restoranda çıkan taşlı, sopalı kavgaya karıştıkları gerekçesiyle karakolda ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldığı dile getirildi. Üç gencin, yarın, Bostanlı Beşikçioğlu Camisi´ndeki cenaze namazının ardından toprağa verilecekleri öğrenildi.

İZMİR- DHA

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Lise müdürü ve oğlu feci şekilde darp etmişti! Engelli yaşlı adamdan acı haber

Lise müdürü ve oğlu feci şekilde darp etmişti! Engelli yaşlı adamdan acı haber

Hak mahrumiyeti olan Ali Koç'un RAMS Park'a nasıl geldiği ortaya çıktı

Hak mahrumiyeti olan Ali Koç'un RAMS Park'a nasıl geldiği ortaya çıktı

Reisi'nin ölümü sonrası İran'da taht oyunları! Hamaney'in koltuğu için en güçlü aday oğlu

Reisi'nin ölümü sonrası İran'da taht oyunları! Hamaney'in koltuğu için en güçlü aday oğlu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title