Haberler

3.biohukuk Buluşması Ayvacık'ta Gerçekleştirildi

İstanbul Medipol Üniversitesi Biohukuk Araştırma Merkezi ve Ayvacık Belediyesi tarafından bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilen “Biohukuk-İnsan Ruhu” temalı etkinlik Ayvacık İlçesine bağlı Sivrice bölgesinde başladı.

İstanbul Medipol Üniversitesi Biohukuk Araştırma Merkezi ve Ayvacık Belediyesi tarafından bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilen "Biohukuk-İnsan Ruhu" temalı etkinlik Ayvacık İlçesine bağlı Sivrice bölgesinde başladı.

Ayvacık Belediyesi ev sahipliğinde her yıl sonbahar mevsiminde Istanbul Medipol Üniversitesi Biohukuk Araştırma Merkezi tarafından düzenlenen "Biohukuk Perspektifiyle - İnsan Türü" konulu ulusal konferans başladı. Ayvacık Belediye Başkanı Mehmet Ünal Şahin, İlçe Emniyet Müdürü Cengiz Akpınar ve çok sayıda akademisyenin katıldığı toplantı Prof.Dr. Yücel Sayman tarafından organize edildi. Konuyla ilgili hukuk ve tıp uzmanlarının buluştuğu etkinliğin açılışını yapan Ayvacık Belediye Başkanı Mehmet Ünal Şahin, "Bölgemizde böylesine önemli bir etkinliğin düzenlenmesi ve buna bizim ev sahipliği yapıyor olmamız bizleri son derece memnun ediyor. Ülkemizin değerli akademisyenlerinin bölgemize gelerek her yıl değişen gelişen Ayvacık'ı gözlemlemeleri ve farklılıkları bize aktarmaları önemli bir olgudur. Biohukuk Dünya çapında henüz yeni tartışılmakta olan bir konu ve ülkemizde ilk kez Ayvacık'ta konuşulması bizler için önemlidir. Ayvacık'ta kanalizasyon, içme suyu altyapı çalışmaları gibi temel görevlerimizi gerçekleştirirken bilime ve akademisyenlere olan katkılarımız devam edecektir" dedi. Programın organizasyonu ve ev sahipliğini yapan Prof.Dr. Yücel Sayman ise, "Ayvacık bölgesinde akademisyenlerimizle böylesine özel ve önemli bir konuyu tartışmaktan, burada olmaktan son derece mutluyuz" dedi. - ÇANAKKALE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Ünal Şahin Yücel Sayman Sivrice Ayvacık Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title