Haberler

27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları kursiyerleri, 21 Mart Dünya Tiyatrolar Günü dolayısıyla şehir tiyatrolarında sahnelenen farklı oyunların kısa gösterisini sundu.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları kursiyerleri, 21 Mart Dünya Tiyatrolar Günü dolayısıyla şehir tiyatrolarında sahnelenen farklı oyunların kısa gösterisini sundu.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Kültür Sarayı'nda gerçekleşen etkinliğe çok sayıda sanatsever katıldı.

Etkinlik ile ilgili AA muhabirine açıklama yapan Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları Halkla İlişkiler Sorumlusu İlkay Altıntaş, 21 Mart Dünya Tiyatrolar Günü ve Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları'nın 15'inci kuruluş yıl dönümleri olduğu için böyle bir program hazırlandığını söyledi.

21 Mart Dünya Tiyatrolar günü için şehirdeki tiyatroların ücretsiz sahnelendiğini belirten Altıntaş, "Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları'nın gençlik sahnesi kursları var. Bu kurslar 17-23 yaş arası gençlerden oluşuyor. Bu gece küçük bir gösteri yapıldı. Bizim de bu yıl 15'inci kuruluş yıl dönümümüz. Emre Basalak, Pınar Bekaroğlu ve Sibel Arıcan yönetiminde kursiyerler 2001 yılından bu yana oynanan oyunların bazılarının kısa gösterimini gerçekleştirdi. Güzel bir etkinlik oldu. Tiyatronun izlenmesi de oynanması da zevklidir. 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü'müz kutlu olsun" dedi.

Etkinlikte Misafir, Derin Bir Soluk Al ve Bir Şehnaz gibi oyunlar sahnelendi.

Kursiyerler, program sonunda sanatseverler tarafından ayakta alkışlandı.

Kaynak: AA / Kültür Sanat

Dünya Tiyatrolar Günü Eskişehir 21 Mart Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title