Haberler

27 Mahallede Halka İftar

Kütahya Belediyesi tarafından düzenlenen mahalle iftarları sona erdi.

Kütahya Belediyesi tarafından düzenlenen mahalle iftarları sona erdi.

Belediye Ramazan ayı boyunca, 75. Yıl, 30 Ağustos, Yıldırım Beyazıt, Sanayi, Yeni Bosna, Çalca, Perli, Mecidiye, Börekçiler, Gazi Kemal, Paşam Sultan, Pirler, Cemalettin, Cedid, Hamidiye, Müderris, Andız, Geven, Kirazpınar, Civli, İstiklal, Maruf, Sultanbağı, Okçu, Güveçci, Sofu ve Yoncalı mahallerinde halka iftar yemeği verdi.

Yoncalı Mahallesi sakinleriyle iftar yemeğinde bir araya gelen Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, "Ramazan ayı boyunca 27 mahallemiz ile iftar sofralarımızda buluşarak Ramazanın manevi coşkusunu birlikte yaşadık. Mahalle iftarlarımıza katılan bu 27 mahallemizin sakinlerine de çok teşekkür ediyorum. Rabbim birlik ve beraberliğimizi bozmasın. Biz göreve geldiğimiz günden itibaren katılımcı, sosyal bir Belediyecilik anlayışı içinde olduk ve bu iftarları da geleneksel hale getirdik. İnşallah Rabbim bizleri seneye de bu sofralarda sizlerle buluşturur" dedi.

Yoncalı Mahallesi'nde düzenlenen iftar programına Belediye Başkan Yardımcıları Galip Gültekin, Murat Arık ve Ali İhsan Ertaş de katıldı. (EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kütahya Belediyesi Yıldırım Beyazıt Yoncalı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title