Haberler

Sorgun Belediye Başkanı Şimşek Gazetelerin Bürolarını Ziyaret Etti

Güncelleme:

Sorgun Belediye Başkanı Ahmet Şimşek, 24 Temmuz Basın Bayramı dolayısıyla ilçede yayın yapan gazetelerin bürolarını ziyaret etti.

Sorgun Belediye Başkanı Ahmet Şimşek, 24 Temmuz Basın Bayramı dolayısıyla ilçede yayın yapan gazetelerin bürolarını ziyaret etti.

Başkan Şimşek, Sorgun Postası gazetesinde yaptığı açıklamada, ilçede hizmet veren yerel basının kamuoyunu her konuda bilgilendirmeye çalıştığını söyledi.

Demokratik hayatın vazgeçilmez unsurlarından birinin de basın olduğunu ifade eden Şimşek, şunları kaydetti:

"Bilindiği üzere demokratik sistemin vazgeçilmez unsurlarından olan basın, demokrasimiz için önemli bir araç. Demokrasinin yerellerde gelişebilmesi için yerel basının güçlü olması gerekiyor. Halkın haber alma hakkını kullanması, vatandaş ile devlet arasındaki iletişimin sağlanması ve kamuoyu oluşturması gibi önemli görev ve sorumlulukları da yüklenen basın, saydam ve katılımcı yönetim ilkesinin temel yapı taşıdır. Ben sizlerin bu önemli gününde bir çok sıkıntı içerisinde görevlerini yerine getirmeye çalışan basın kuruluşlarımızın tüm bireylerinin 24 Temmuz Basın Bayramı'nı kutluyor, sağlık, sıhhat, esenlik ve başarılar diliyorum." - Yozgat

Kaynak: AA / Yerel

Muzaffer Şimşek Ahmet Şimşek Sorgun Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title