Haberler

Gaziantep Ticaret Odasından Basın Bayramı Mesajı

Güncelleme:

Gaziantep Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Bartık ve Meclis Başkanı Yener, Basın Bayramı dolayısıyla mesaj yayınlayarak tüm basın mensuplarının bayramını kutladı.

Gaziantep Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Bartık ve Meclis Başkanı Ali Yener, Basın Bayramı dolayısıyla mesaj yayınlayarak tüm basın mensuplarının bayramını kutladı.

GTO Yönetim Kurulu Başkanı Bartık ve Meclis Başkanı Yener yayımladıkları mesajda şu ifadelere yer verdi:

"Basın bireylerin gerçekleri öğrenmesinde ve düşüncelerini ifade etmesinde en etkili araçtır. Gazetecilik kamu adına gerçekleri araştırma, doğru ve gerçek haberlerle kamuoyunu aydınlatma mesleğidir. Dolayısıyla geleceğin Türkiye'sine önemli katkılar sağlayan ve önemli sorumluluk üstlenen bir meslektir. Her zaman ve her yerde büyük bir özveriyle çalışan değerli basın çalışanlarını takdir ve tebrik etmemek mümkün değildir. İlimizin her alanda başarıya ulaşmasında, basın mensuplarının gösterdikleri duyarlılık ve bu konuda yaptıkları başarılı çalışmalardan dolayı teşekkür ediyor, 24 Temmuz Basın Bayramı'nı kutluyoruz." - Gaziantep

Kaynak: AA / Yerel

Gaziantep Ticaret Odası Ali Yener Eyüp Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title