Haberler

24 Kasım Öğretmenler Günü'ne Doğru

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, AK Parti milletvekilleri Mustafa Köse ve Atay Uslu, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, AK Parti milletvekilleri Mustafa Köse ve Atay Uslu, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Başkan Türel, mesajında, Anadolu'nun en ücra köşelerinde, eğitmeyi ve öğretmeyi bir ideal olarak benimseyip Türkiye'yi çağdaş medeniyet seviyesine çıkarma gayreti gösteren öğretmenlere, 24 Kasım Öğretmenleri Günü vesileyle şükranlarını ilettiğini kaydetti.

15 Temmuz'da hain darbe ve işgal girişimiyle millet olarak uçurumun kenarından dönüldüğünü ve hainliğin köklerinin ise okullardan, dershanelerden, yurtlardan başladığını üzülerek gördüklerini aktaran Türel, "Eğitimin ülkemizin geleceğindeki hayati önemi hep birlikte yaşayarak, bir kez daha idrak ettik. Türkiye'nin gerçek demokrasiyi yaşaması, muasır medeniyetler düzeyine çıkması, huzur ve refah içinde olması ancak çocuklarımızın, gençlerimizin en iyi şekilde eğitilmesi ile mümkün olacaktır." ifadelerini kullandı.

Eğitim ve öğretimin herkesin meselesi ve toplumun tüm kesimlerinin ortak pay sahibi olduğunu belirten Türel, Büyükşehir Belediyesi olarak Antalya'da eğitimin en büyük destekçisi olduğunu kaydetti.

ASMEK'lerde meslek ve beceri kursları açtıklarını, Aile Eğitim ve Sosyal Hizmet Merkezleri'nde okul öncesi eğitim verdiklerini, AKBEM ile çocukların derslerine katkı sağladıklarını bildiren Türel, Engelli Rehabilitasyon Merkezi'nde engelli bireylerin topluma kazandırıldığını, Okullar Ligi düzenleyerek öğrencilerin spora teşvik edildiğini ve çeşitli aktivitelerle başarıya motive edildiğini aktardı.

Türel, mesajında, şu ifadelere yer verdi:

"Biliyoruz ki, eğitimli, bilinçli bir nesil ülkenin en büyük hazinesidir. ve bu nesli yetiştiren öğretmenlerimiz baş tacıdır. İşte bu vesileyle başta beni yetiştiren, her zaman minnetle andığım öğretmenlerimin ve tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü'nü kutluyor, bu kutsal görevi yerine getiren ve gelecek nesillerimizi yetiştiren öğretmenlerimizi hürmet ve saygıyla selamlıyorum."

AK Parti Antalya Milletvekili Mustafa Köse

AK Parti Antalya Milletvekili Mustafa Köse ise, geleceğin mimarları olan gençleri yetiştiren, çocukları geleceğe hazırlayan öğretmenlere şükran borçlu olduklarını kaydetti.

Öğretmenliğin Türkiye'de saygınlığı en yüksek mesleklerden biri olduğunun altını çizen Köse, öğretmenliğin sadece bilgi veren bir meslek değil, iyi insan olmayı, doğru yolu gösteren ve bu yolda çocukları yarınlara hazırlayan bir meslek olduğunu vurguladı.

AK Parti iktidarları döneminde Türkiye'nin eğitimde çağ atladığını belirten Köse, şunları kaydetti:

"Okullar açılınca günlerce ders kitabı arayan öğrenciler, birçok kitabı yarıyıla kadar bulamıyordu. Bugün kitapları okulun ilk günü sıralarına ücretsiz geliyor. Kara tahtalardan, akıllı tahtalara, akıllı sınıflara geçtik. Bu gelişme ülkemizin nereden nereye geldiğinin göstergesidir. Eğitime yapılan yatırım, ülkemizin geleceğine yapılan yatırımdır. Yurdumuzun en ücra köşesinde görev yapan öğretmenlerimize ne kadar teşekkür etsek azdır. Bu duygularla, tüm öğretmenimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutlar, ebediyete intikal etmiş öğretmenlerimize de Allah'tan rahmet dilerim."

AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu

Milletvekili Uslu da, öğretmenlerin kutsal bir görevi yerine getirdiğine dikkati çekerek, insan yetiştirmenin aynı zamanda bir medeniyet ve kültür inşası olduğunun altını çizdi.

Uslu, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Değerli öğretmenlerim sizlere ümit bağlayanlardanım. Sizlerden beklentimiz, ümit dolu çocuklarımızın ümit filizlerinin bahçıvanları olun. Ne kadar çok filiz gül açarsa, bahçemiz o kadar güzel olacak. Geleceğimize ilişkin hedeflerimize ulaşabilmemiz için öğretmenlerimize büyük görevler düşüyor. Türkiye'nin 2023 hedeflerine ulaşmasında, 2053 ve 2071 vizyonlarını hayata geçirmesinde, öğretmenlerimizin çabalarının, emeklerinin çok önemli payı olacaktır. Türkiye'nin 81 ilinde görev yapan öğretmenleri, kendilerini eğitime ve öğrencilerine adamış olmalarından dolayı en içten duygularla tebrik ediyorum."

Kaynak: AA / Güncel

Menderes Türel Mustafa Köse AK Parti Antalya Politika Güncel Haberler

Kazakistan'ın eski ekonomi bakanına 24 yıl hapis! Eşini öldürdüğü anların görüntüsü ortaya çıktı

Kazakistan'ın eski ekonomi bakanına 24 yıl hapis! Eşini öldürdüğü anların görüntüsü ortaya çıktı

Ölen turistin küllerini Marmaris'e bıraktılar! Vatandaşların tepkisi Sağlık Müdürlüğünü harekete geçirdi

Ölen turistin küllerini Marmaris'e bıraktılar! Vatandaşların tepkisi Sağlık Müdürlüğünü harekete geçirdi

Sinan Ateş suikastına ait yeni görüntüler ortaya çıktı

Sinan Ateş suikastına ait yeni görüntüler ortaya çıktı

Bakmadan Geçme

Bahar 12. bölüm izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Şaban Ataş cinayeti ne? Şaban Ataş'ı kim öldürdü? Müge Anlı canlı yayınında itiraf! 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Sözleri! En Güzel ve Anlamlı 19 Mayıs Mesajları 14 Mayıs TV Yayın Akışı #128250 Bu akşam TV'de hangi diziler var? Bugün TV'de hangi filmler var? ATV, Kanal D, Star, Show'da neler var? Aziz Yıldırım yeniden aday olacak mı? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman? Aziz Yıldırım başkanlığa aday oldu mu? Özlem Savaş kimdir? Özlem Savaş kaç yaşında, nereli? Özlem Savaş biyografisi! Galatasaray şampiyonluk kupasını ne zaman alacak? #127942 Galatasaray Süper Lig Kupasını derbide mi alacak? Az önce deprem mi oldu? 14 Mayıs en son depremler kaç şiddetinde oldu? Kandilli Rasathanesi ve AFAD deprem listesi! 19 Mayıs niçin ilan edildi? 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı Neden Kutlanır? Sinan Ateş'in öldürülme görüntüleri! Sinan Ateş ne zaman öldürüldü? BARAJ DOLULUK ORANI 2024! İSKİ baraj doluluk oranı nedir? İstanbul baraj doluluk seviyesi yüzde kaç? GELİNİM MUTFAKTA 14 MAYIS 2024 İZLE #128105 Gelinim Mutfakta yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? ChatGPT'nin yeni yapay zeka modeli nedir? GPT-4o özellikleri neler? Frito Lay Gıda Sanayi ve Ticaret AŞ'ye neden soruşturma açıldı? Lays, Ruffles, Doritos, Cheetos ve Çerezza markalarına dava mı açıldı? Selahaddin Eyyubi dizisinin Bernard'ı oynayan Berk Cankat nereli, kaç yaşında?
Tiyatro ve sinemanın usta isimlerinden Ayten Gökçer hayatını kaybetti

Tiyatro ve sinemanın usta isimlerinden Ayten Gökçer hayatını kaybetti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title