Haberler

24 Kasım Öğretmenler Günü

Giresun ve ilçelerinde Öğretmenler Günü kutlandı.

Giresun ve ilçelerinde 24 Kasım Öğretmenler Günü törenlerle kutlandı.

Giresun Üniversitesi Merkez Rektörlük Konferans Salonu'nda saygı duruşunda bulunulması ve istiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan törende "Öğretmene Vefa" konulu video gösterimi yapıldı.

İl Milli Eğitim Müdürü Necati Akkurt, burada yaptığı konuşmada, öğretmenlerin en zor şartlar altında bile, ülkenin her köşesine ulaşarak ışık olduğunu söyledi.

Öğretmenlerin fedakarlıkların en büyüğünü gösterdiklerini belirten Akkurt, şöyle konuştu:

"Teknoloji eğitimde ne kadar etkili kullanılırsa kullanılsın eğitimin ana unsuru her zaman sizlersiniz. Öğretmenin etkin olmadığı bir eğitim sisteminin başarılı olması düşünülemez. Onun için her zaman olduğu gibi bizlere büyük sorumluluklar düşmektedir. Bizi biz yapan değerlerimizle donatılmış bireyler yetiştirme azim ve gayreti içerisinde olmalıyız. Bu yüce milletin milli, ahlaki ve kültürel yönden güçlenmesi ve arzulanan kalkınmışlık düzeyine ulaşması sizlerin üstün çalışmalarınıza bağlıdır. Milli birlik ve beraberliğimizin teminatı sizlersiniz."

Programa, Vali Vekili Bekir Ergök, Vali Yardımcısı Barış Demirtaş, Belediye Başkan Vekili Orhan Kurt, İl Jandarma Komutanı Ali İhsan Ersoy, İl Emniyet Müdürü Uğur Öztürk veliler ve öğrenciler katıldı.

Bulancak

Bulancak ilçesinde saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan törende Atatürk anıtına İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut tarafından çelenk konuldu.

Bulut, burada yaptığı konuşmada, bir milletin milli, ahlaki ve kültürel yönden güçlü olması medeni milletler seviyesine erişmesinin ancak öğretmenlerin başarılı çalışmalarına bağlı olduğunu belirterek, "Bu kutsal mesleği diğer bir çok meslekten ayıran en önemli özellik malzemesi ve meyvesinin insan olmasıdır. Öğretmen ömür boyu öğrenen ve öğreten insan olmak gibi bir ayrıcalığa sahiptir" dedi.

Görele

Görele Belediye Başkanı Tolga Erener, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla okullardaki öğretmenlere kalem ve çiçek hediye etti.

Erener, gazetecilere yaptığı açıklamada, öğretmenliğin insanlık tarihinin en önemli ve en ölümsüz mesleği olduğunu söyledi.

Öğretmenlerin topluma arkasını dönmeden, toplumun sürekli önünde giden bir gönül eri olduğunu belirten Erener, "Yeri doldurulmaz öğretici, eserine kıymet biçilemeyen varlık, kendini tüketerek etrafını aydınlatan mum, tahammülü seven idealci, her an muhtaç olduğumuz doktor, gerçeğin ve idealin üstadı, dünyanın en büyük sorumluluğuna sahip insandır öğretmen" diye konuştu. - Giresun

Kaynak: AA / Yerel

Giresun Üniversitesi Tolga Erener Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title