Haberler

24 Kasım'da Öğretmenini Unutmadı

Ordu’nun Fatsa İlçe Milli Eğitim Müdürü Ekrem Cinoğlu 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle halen görevini ilçedeki Dolunay İlkokulu’nda sürdüren ilkokul öğretmeni Mehmet Üstüntaş’ı ziyaret ederek elini öptü ve çiçek takdim etti.

Ordu'nun Fatsa İlçe Milli Eğitim Müdürü Ekrem Cinoğlu 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle halen görevini ilçedeki Dolunay İlkokulu'nda sürdüren ilkokul öğretmeni Mehmet Üstüntaş'ı ziyaret ederek elini öptü ve çiçek takdim etti.

Kendilerini bugüne getiren öğretmenlerini asla unutmadıklarını ifade eden Müdür Cinoğlu, "1981-1986 yılları arasında ilkokulu Çatalpınar İlçesi Tikence Mahallesi'ndeki ilkokulda okudum. Mehmet hocamın bizlere emeği gerçekten çok büyük. Şu an ikimiz de Fatsa'da çalışıyoruz. Onun amiri olmak benim için son derece onur verici bir durum. Bizlere çok öğütler verdi ve bizler de bugünlere onların sayesinde geldik diyebilirim" dedi.

Öğrencisinin ziyaretinden dolayı heyecan yaşadığını dile getiren öğretmen Mehmet Üstüntaş ise, "Bütün öğretmenler öğrencilerinin iyi yerlerde olmasını ister. İşte Ekrem Cinoğlu da bu konuda benim gurur duyduğum öğrencilerden birisi oldu. Biz meslek hayatımız boyunca evlatlarımız olarak gördüğümüz öğrencilerimizin vatana ve millete fayda sağlaması için çaba verdik. Şimdi ise benim müdürüm oldu ve ben bundan dolayı çok mutluyum. Kendisine nazik ziyareti için teşekkür ediyorum" diye konuştu. - ORDU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Çatalpınar Fatsa Ordu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title