Haberler

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

AK Parti Burdur Milletvekili ve TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Bayram Özçelik, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle mesaj yayınladı.

AK Parti Burdur Milletvekili ve TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Bayram Özçelik, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle mesaj yayınladı.

Özçelik, mesajında, Atatürk'ün, milli mücadelenin başlangıcından vefat ettiği zamana kadar her fırsatta milli egemenliği Türk toplumuna benimsetmeye çalıştığını, çağdaş topluma ve çağdaş devlete yakışan yönetim şeklinin ancak milli egemenliğe dayanan sistem olduğunu belirttiğini ifade etti.

Cumhuriyetin en önemli felsefesinin "egemenlik kayıtsız şartsız milletindir" ilkesi olduğunu vurgulayan Özçelik, açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

"Milletimizin tarih sahnesinden silinmeye çalışıldığı milli mücadele günlerinde Türk milletinin mücadele azim ve kararı mecliste tecelli etmiştir. Bugün de meclisimiz bu mirası hassasiyetle korumaya devam etmektedir. O meclis, bize Kurtuluş Savaşını kazandırdı. Bizi bağımsız bir devlet ve cumhuriyet yaptı. Bugün, böyle güzel imkanlara cumhuriyet sayesinde kavuştuk. İstikbalimiz, güvencemiz olan çocuklar ve gençler geleceğimiz, her şeyimizdir. Onların hem mükemmel şekilde yetişmesi hem de ülkemize insanımıza milletimize yararlı hizmetler yapması dileğimizdir." - BURDUR

Kaynak: AA / Yerel

Bayram Özçelik 23 Nisan Ak Parti Burdur Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title