Haberler

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

Gaziantep'in Araban İlçesinde, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Dolayısıyla, Araban Belediye Başkanlığı Koltuğuna, İlköğretim Okulu Öğrencisi Mehmet Doğan Oturdu

Gaziantep'in Araban ilçesinde, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla, Araban Belediye Başkanlığı koltuğuna, ilköğretim okulu öğrencisi Mehmet Doğan oturdu.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Fakılı Köyü Taşımalı İlköğretim Okulu Müdürü Osman Tercan, öğretmenler Mehmet Kurtulan, Ahmet Aslankurt ile öğrenciler Mehmet Doğan, Rukiye Çoban, Fatma Dağdevren ve Halil Altun, Belediye Başkanı Mehmet Özdemir'i makamında ziyaret etti, belediye başkanınından çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Ziyarette, ilköğretim okulu öğrencisi Mehmet Doğan, temsili olarak belediye başkanlığı makam koltuğuna oturdu.

İlçenin bazı sorunlarını gündeme getiren Doğan, ilçedeki sağlıksız içme suyu şebekesinin yenilenmesini, ilçenin cadde ve sokaklarının asfalt ve kilit taşı ile döşenmesini, ilçeye çocuk parkı ve mesire alanı yapılmasını istedi.

Belediye Başkanı Mehmet Özdemir ise 2010 yılının Araban için hizmet yılı olacağını, belediyenin borçları dolayısıyla kıt imkanlar içinde, zor şartlarda ilçeye hizmet vermeye çalıştıklarını belirtti.

Tüm zorluklara rağmen ilçede bu dönem önemli hizmetler vereceklerini dile getiren Özdemir, şöyle konuştu:

'Bu yıl içinde içme suyu şebekesini yenileyeceğiz. Uzun yıllardan beri atıl durumdaki kullanılmayan ilçenin tek parkı olan Vali Aksu Gençlik Parkı'nda yenileme çalışmalarına başladık. İçme suyu şebekesinin yenilenmesinin ardından cadde ve sokaklara kilit taşı çalışmalarımız başlayacak. Mesire yeri konusunda da çalışmalarımız sürüyor.'

(BAZ-SEÇ-ZZ) - GAZİANTEP

Kaynak: AA / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title